Od 3 dni testuje w sklepach materac do łoża małżenskiego i mam z żoną niezły mętlik. Sprężynowe z 7 strefami, piankowe, z kokosem (który wybrać?). W piątek przywożą sypialnie i musimy się zdecydować. A może ktoś doradzi
.png)
.png)
witpol napisał(a):Od tygodnia mam remont w domu![]()
Od 3 dni testuje w sklepach materac do łoża małżenskiego i mam z żoną niezły mętlik. Sprężynowe z 7 strefami, piankowe, z kokosem (który wybrać?). W piątek przywożą sypialnie i musimy się zdecydować. A może ktoś doradziBędziemy wdzięczni z wszelkie doświadczenia.
.png)
BeJur napisał(a):Miecia napisał(a):Kokos może gromadzić roztocza, więc ją bym się zastanawiała.
wszystkie materace gromadzą roztocza, chyba, że zapakowane w folię![]()
Kokos nie odkształca się tak jak gąbka, jest sztywniejszy.
.png)
Używam od kilku lat materac ze sprężynami kieszeniowymi 7 strefowy i jestem bardzo zadowolony. Trzeba jednak przy tym zakupie zwrócić uwagę na jego twardość. Chodzi mianowicie o to, że materac wygodny dla mnie - 86 kg jest ciut zbyt twardy dla żony - 50 kg. Dodam, że ja kupowałem materac jamajka Firm jest mnóstwo, porównaj oferty, można zadzwonić do firmy i podpytać, wiedzą więcej niż sprzedawca w sklepie. Ja tak robiłem.witpol napisał(a):Od tygodnia mam remont w domu![]()
Od 3 dni testuje w sklepach materac do łoża małżenskiego i mam z żoną niezły mętlik. Sprężynowe z 7 strefami, piankowe, z kokosem (który wybrać?). W piątek przywożą sypialnie i musimy się zdecydować. A może ktoś doradziBędziemy wdzięczni z wszelkie doświadczenia.
.png)
Jacek S napisał(a):Wielki pech Mai Włoszczowskiej.
.png)
Arek napisał(a):Wstawiłem rano padlinę do warsztatu
W zbiorniczku wyrównawczym wzrósł poziom i szlam się zrobił. Obstawiam chłodnicę oleju.