.png)
.png)
weldon napisał(a):CinnamonGirl napisał(a):Dzis idziemy szukać garniturów...
Spokojnie, nie musicie aż tak uroczyście ich witać.
Wystarczy jak się flagą owiniecie ...
.png)
Ale jakby oryginalnie było...CinnamonGirl napisał(a):weldon napisał(a):CinnamonGirl napisał(a):Dzis idziemy szukać garniturów...
Spokojnie, nie musicie aż tak uroczyście ich witać.
Wystarczy jak się flagą owiniecie ...
![]()
![]()
no ale do ślubu wypada jednak garnitur, przyszła teściowa by sie zgorszyła gdybym ja wystąpiła jedynie owinęta w szaliczek tu i uwdzie, a moj przyszły mąż przepasany flagą
JEEEEgarnitur dorwaliśmy, cud dosłownie
bez stresu można jechać na urlop, bez stresu że zostanie szalik czy flaga do owinięcia

.png)
Jolanda napisał(a): a kiedy ten WIELKI DZIEŃ???? Ślub..
.png)
No super,super........najpierw podróż przedślubna a potem poślubna,że też ja na to nie wpadłam hihiCinnamonGirl napisał(a):
jeszcze jest troche czasu ale szybko minie... bo wakacje szybko mijają. Slub mam 18 wrzesniaa podróż przedslubna za 26 dni
:D
.png)
janniko napisał(a):CinnamonGirl napisał(a):...Slub mam 18 wrzesniaa podróż przedslubna za 26 dni
:D
Rozumiem, że to tak po obejrzeniu wczoraj imitowanego w TV1 filmu "Nadchodzi Polly".
Jakby co, to .. .
.png)
janniko napisał(a):CinnamonGirl napisał(a):Nie oglądałam tego filmu
Ważne żeby twój facet nie obejrzał tego filmu .. i nie rozmawiaj broń Boże z instruktorami nurkowania.. !
Gorzej jak do września zmieni się rozmiar przyszłęgo małżonka.CinnamonGirl napisał(a):JEEEEgarnitur dorwaliśmy, cud dosłownie
bez stresu można jechać na urlop,
weldon napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Gorzej jak do września zmieni się rozmiar przyszłęgo małżonka.CinnamonGirl napisał(a):JEEEEgarnitur dorwaliśmy, cud dosłownie
bez stresu można jechać na urlop,
Mówi się: przyszłemu małżonkowi ...