Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tantal
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Tantal » 02.09.2009 21:08

Dziękuję wszystkim za gratulacje :)

Właściwie nie miało znaczenia czy będzie Kornel (choć raczej coś innego byśmy wymyślili dla faceta ;) ) czy Kornelia, byle zdrowa/y był/a.

Teraz i dziewczyny grają w piłkę i to coraz lepiej więc płeć nie miała znaczenia ;) :D
janniko
Cromaniak

Postnapisał(a) janniko » 03.09.2009 06:38

A mnie głęboko zasmuca fakt, iż lato ma za kilka dni (chyba pojutrze) dać już za wygraną i znów zaczną się zimne poranki i wieczory, a potem coraz zimniejsze dni itp itd.. a potem to paskudztwo, co nazywają śniegiem.. a fuj..
ech... by tak na emeryturkę gdzieś do krajów środziemnomorskich..
:P
AnetaA
Cromaniak

Postnapisał(a) AnetaA » 04.09.2009 07:42

Ale tym bardziej docenimy to ciepełko, które przyjdzie po tych wielkich śniegach :D
AnetaA
Cromaniak

Postnapisał(a) AnetaA » 04.09.2009 07:46

masmedia napisał(a):
Aneta.K napisał(a):Kurcze.. a ja mam stresa bo moja Nati idzie jutro do pierwszej klasy :)

I jak wrażenia ? mój syn na razie zadowolony jedyny mankament to to że za długo trzeba siedzieć w ławkach :D ale już przyniósł dwie pieczątki z oceną " wzorowo " :lol:

A moje dziecko aż podskakiwało i piszczało z radości,że wreszcie do szkoły i pierwszego dnia oczywiście jak grom z jasnego nieba - buczenie, łzy jak grochy,matka w panice,a dziecko moje szanowne nie chciało do domu, chciała zostać jeszcze w szkole, w świetlicy razem z dziećmi. To się doczekałam :D
kasia72
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kasia72 » 04.09.2009 18:03

Bardzo cieszy drugie zwycięstwo naszych siatkarzy :hearts:
luna35
Podróżnik

Postnapisał(a) luna35 » 04.09.2009 20:05

Ucieszyło mnie to, że za...... 7 godzin wyruszam do Cro!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
maslinka
Weteran

Postnapisał(a) maslinka » 04.09.2009 20:09

luna35 napisał(a):Ucieszyło mnie to, że za...... 7 godzin wyruszam do Cro!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Ale super! Szerokiej drogi i wspaniałych wakacji :D

A ja się cieszę z mojego tysięcznego postu, który przydarzył mi się właśnie dzisiaj :D
Aneta.K
Cromaniak

Postnapisał(a) Aneta.K » 04.09.2009 20:37

masmedia napisał(a):
Aneta.K napisał(a):Kurcze.. a ja mam stresa bo moja Nati idzie jutro do pierwszej klasy :)

I jak wrażenia ? mój syn na razie zadowolony jedyny mankament to to że za długo trzeba siedzieć w ławkach :D ale już przyniósł dwie pieczątki z oceną " wzorowo " :lol:

U mnie dramat... :cry:
Nati nie chce iść do szkoły ,przed wyjściem z domu lamentuje ,płacze boli ja brzuch (tak symuluje) :) a jak ma iść do domu to opowiada że fajnie i czy jutro tez przyjdziemy do szkoły :?
Gdyby mi to ktoś opowiedział to trudno byłoby mi w to zachowanie uwierzyć 8O ,ponieważ Nati jest dzieckiem które w wieku 2 lat poszło do przedszkola i chodziło do niego przez 5 lat nawet w wakacje (musiałam iść do pracy) ateraz odwala takie cyrki :?
Pocieszam się że minie troche czasu i przejdzie jej.... :D
mutiaq
Cromaniak

Postnapisał(a) mutiaq » 06.09.2009 12:06

A ja sie ciesze, bo wczoraj znajomi nas winem chorwackim opili :P
Wstałam właśnie ;) 8O :twisted:
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 06.09.2009 14:35

Maja dziś była pierwszy raz na basenie - śmiechu co nie miara....
AnetaA
Cromaniak

Postnapisał(a) AnetaA » 07.09.2009 07:58

JacYamaha napisał(a):Maja dziś była pierwszy raz na basenie - śmiechu co nie miara....

A zdjęcia będą :D? Nasza była po raz pierwszy, jak miała jakieś pół roku i była przeszczęśliwa.

A żeby było w temacie-kolejny fajny dzień się zapowiada :D
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 07.09.2009 08:19

AnetaA napisał(a):
JacYamaha napisał(a):Maja dziś była pierwszy raz na basenie - śmiechu co nie miara....

A zdjęcia będą :D? Nasza była po raz pierwszy, jak miała jakieś pół roku i była przeszczęśliwa.

A żeby było w temacie-kolejny fajny dzień się zapowiada :D

Za osiem dni kończy 7 miesięcy :) .
szaraczek1985
Globtroter

Postnapisał(a) szaraczek1985 » 07.09.2009 09:21

masmedia napisał(a):Szaraczku wszystkiego najlepszego !!! - sądząc po datach to już po stresie a teraz trwa upojny miesiąc miodowy :D

Obrazek

dziękuję bardzo !! :D stress był dokładnie 28 sierpnia ale jakoś daliśmy radę ;) niestety upojnego miesiąca miodowego nie będzie :( bo za długie wakacje w tym roku sobie w Chorwacji zrobiliśmy ;) może gdzieś na weekend wyskoczymy :)
Aneta.K
Cromaniak

Postnapisał(a) Aneta.K » 07.09.2009 11:56

Moja Natalia poszła dziś do szkoły...bez płaczu :!: :!: :!: uffffffffffff :D
Ania W
Cromaniak

Postnapisał(a) Ania W » 07.09.2009 19:06

Cieszę się, że jestem z moim mężem na świetnym turnusie rehabilitacyjnym w Radzyniu k/Sławy. Jest pięknie, wokół las, zapach żywicy, śliczne jezioro.
Wchodziliśmy razem do kriokomory, niezapomniane przeżycie. 8) :D

Jedynie smuci mnie, że Karolki z nami nie ma. :( W piątek już Ją tu zabierzemy. 8)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 170
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone