Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Co prawda jak przyszło do potwierdzenia rezerwacji i wpłaty zaliczki oczywiscie okazało się, że muszę być w tym tygodniu w pracy ale ..... wyjazd przesunęłam o tydzień, znajomi po dłuuuuugim namyśle nowe daty zaakceptowali więc jedziemy!!! Czuję, ze będzie bardzo wesoło
Dzisiaj zaplanowana trasa i wybrane noclegi tranzytowe na czerwcowy wyjazd do Chorwacji Droga do, po kilku latach zmiana trasy na Czechy - Austria i Słowenia z pizzą w Pri Miči . Nocleg w Krapinie i po latach chcemy odwiedzić Muzeum Neandertalczyka. Powrót przez Węgry oczywiście z noclegiem w Főnix Fogadó - Austrię i Czechy.
Wreszcie reset...ostani czas ciężki...4 dni w Tatrach...nic nie robienie odpoczywanie...kiedyś jeszcze chodzenie po górach teraz kolano w kiepskim stanie...ale jest super...pozdrawiam
Ucieszyło i to bardzo,choć nie dziś a prawie 3 tygodnie temu przyszła na świat nasza druga córeczka Hania Na początek, nową Cromaniaczkę, Tata zaprasza na Korčule
Gratulacje i zazdroszczę, kocham takie maleństwa Mój najmłodszy, chorwacka rybka ma już ponad 3 lata i 9 wyjazdów na koncie, pierwszy jak miał 4 miesiące, super czas przed Wami
Bartek81 napisał(a):Ucieszyło i to bardzo,choć nie dziś a prawie 3 tygodnie temu przyszła na świat nasza druga córeczka Hania Na początek, nową Cromaniaczkę, Tata zaprasza na Korčule
Ależ wspaniała wiadomość
Gratulacje
My również mamy dwie córki
Gdy starsza była w wieku Twojej Hani, to zamykałem ją w nocy w szafie