stachan napisał(a):U mnie działeczka, zimne piwko, grill i spotkanie z ekipą byłej firmy - inaugurujemy Klub Ludzi Wolnych
Miłej imprezy.
.png)
stachan napisał(a):U mnie działeczka, zimne piwko, grill i spotkanie z ekipą byłej firmy - inaugurujemy Klub Ludzi Wolnych
.png)
boboo napisał(a):Zwyczajowo klub powinien mieć jakiś statut.
W "preambule" wpiszcie, że Wasza Wolność kończy się tam, gdzie zaczyna się Wolność Innych.
To było spotkanie tych, którzy postanowili odejść z firmy, w której razem pracowaliśmy niemal 20 lat. Co prawda każdy poszedł w inną stronę i w różnym czasie, a wolni w znaczeniu oderwani od dotychczasowego zawodowego cycka 
.png)
Zbyt często błądzą. Dopiero co rozpakowałem auto po powrocie, kurcze już po....uuu....a za godzinkę euforia...... ten dzień nie będzie jednak smutnystachan napisał(a):No pięknie - takie polskie sukcesy cieszą
PS PZPN wciąż szuka szkoleniowca kadry? Dziwne... Może za daleko patrzy?

.png)

boboo napisał(a):Olga wczoraj w pneumatyku na Mistrzostwach Niemiec - 7 miejsce. "Szału ni ma" ale też nie najgorzej![]()
Za godzinę pistolet 25m.
Cropidło napisał(a):Smuci mnie,że to już koniec .
Dzisiaj się pakujemy,wieczorem pożegnalna kolacja i jutro skoro świt
ok.6.00 startujemy.
.png)
Habanero napisał(a):Cropidło napisał(a):Smuci mnie,że to już koniec .
Dzisiaj się pakujemy,wieczorem pożegnalna kolacja i jutro skoro świt
ok.6.00 startujemy.
Łączę się w bólu. Mnie już lekko puszcza, ale łatwo nie było
wejść w chorą rzeczywistość
.png)
te kiero napisał(a):
Po tygodniu jest mi ciężko wrócić do rzeczywistości, a co dopiero po Twoim wypaśnym miesiącuTrza korzystać jeśli są możliwości.