Team Latvija może również za Chorwatami cytować: mala zemlja ima velike snove.
Wspaniałe bramki, jak np. ta od 1:33 - kanadyjska przeciwko Łotyszom
Łotwa zagra o brąz
Oby Polacy za rok o utrzymanie w Elicie
.png)
.png)
boboo napisał(a):...
I jeszcze... jak ślicznie niektórzy manipulują.
W rozporządzeniu można przeczytać o zakazie fotografowania na obiekcie, a cudownym zbiegiem interpretacji w jakimś artykule gazecianym czytasz o zakazie fotografowania obiektu.
...
Ależ to nie jest opinia.Calapula napisał(a):(...) opinia użytkownika o niku boboo (...)
Dziękuję za komplement. Ucieszył mnie, mimo że od dawna to podejrzewałem.Calapula napisał(a):Jesteś wielki!
.png)
boboo napisał(a):Ależ to nie jest opinia.Calapula napisał(a):(...) opinia użytkownika o niku boboo (...)
To proste stwierdzenie faktu, że istnieje różnica między
fotografowaniem obiektu a fotografowaniem na obiekcie.Dziękuję za komplement. Ucieszył mnie, mimo że od dawna to podejrzewałem.Calapula napisał(a):Jesteś wielki!
To jest zakaz fotografowania na terenie, a nie zakaz fotografowania terenu.gazetaprawna napisał(a):Jeżeli obiekt otrzyma status szczególnie ważnego dla bezpieczeństwa i obronności państwa, jednostka, która go nadzoruje, wprowadza np. zakaz fotografowania na całym jego terenie.
Bo to po prostu nie jest zabronione.Calapula napisał(a):Jakoś nie mogę znaleźć przepisu prawnego, który pozwala fotografować obiekty strategiczne
.png)
boboo napisał(a):...
Że aż zacytuję (to, czego niedoczytałeś):To jest zakaz fotografowania na terenie, a nie zakaz fotografowania terenu.gazetaprawna napisał(a):Jeżeli obiekt otrzyma status szczególnie ważnego dla bezpieczeństwa i obronności państwa, jednostka, która go nadzoruje, wprowadza np. zakaz fotografowania na całym jego terenie.
Chodnik przed płotem obiektu, nie znajduje się na jego terenie.
...
Bravik napisał(a):To tak na poluzowanie atmosfery![]()
![]()
K. Sejda w 'C.K. Dezerterzy' napisał(a):Miał uważać, żeby wiatr nie strącił jakiejś sztuki bielizny. Nagle zerwała się burza i deszcz lał do wieczora, lecz Hładun nic sobie z tego nie robił i siedział na schodkach magazynu. Zastał go tak jeden z podoficerów i zapytał, co tu robi.
– Suszę bieliznę, panie cugsfirer.
– Jakżeż? Nie widzisz, że deszcz pada, cymbale? Nie mogłeś zaraz zebrać?
– Befehl był, żeby suszyć, to suszę.
.png)
.png)