wikol napisał(a):bluesman napisał(a):autko zaczęło nagle ( od 2 miesięcy) zdecydowanie za dużo palić
Zacznij od kontroli filtra powietrza.
w marcu wszystko było wymieniane
.png)
wikol napisał(a):bluesman napisał(a):autko zaczęło nagle ( od 2 miesięcy) zdecydowanie za dużo palić
Zacznij od kontroli filtra powietrza.
.png)
Gonzales napisał(a):A mnie cieszy że ciągle pada. Takiej pięknej trawy o tej porze roku nie miałem już od wielu lat.
Mogłoby być tylko troszkę cieplej.
Pozdrowienia.

.png)
Jak to nie byłoBravik napisał(a):Gonzales napisał(a):A mnie cieszy że ciągle pada. Takiej pięknej trawy o tej porze roku nie miałem już od wielu lat.
Mogłoby być tylko troszkę cieplej.
Pozdrowienia.
Pełna zgoda. Na Mazowszu praktycznie przez całą zimę nie było śniegu. Dobrze więc, że chociaż w ten sposób natura nadrabia zaległości.
.png)
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):To dobra wiadomość, bo czekanie na takie wyniki jest niefajne....

.png)
bluesman napisał(a):piekara114 napisał(a):To dobra wiadomość, bo czekanie na takie wyniki jest niefajne....cza być pozytywnie nastawionym chociaż pewna nerwowość zawsze jest
Dzisiaj zaczął się pierwszy dzień 36 roku z jedną fantastyczną kobietą:) dla niektórych to pewnie będzie dziwne
wiem, ze są tacy co chwalili się nawet 4 żoną tu na forumZnaczy jestem nienormalny
.png)
bluesman napisał(a):Dziękujęi chociaż przeciwko sobie, życzę Ci jeszcze kilku dni z minusową temperaturą

Nic na to nie poradzę, że nie odróżniasz prostej informacji od chwalenia się.bluesman napisał(a):są tacy co chwalili się nawet 4 żoną tu na forum
Na stanowisko biskupa nie pretenduję, a o zwykłych śmiertelnikach ani słowa co do ilości żon. Znaczy neutralnie, znaczy normalnie.1 Tm 3 napisał(a):Biskup więc powinien być nienaganny, mąż jednej żony
.png)
bluesman napisał(a):Dzisiaj zaczął się pierwszy dzień 36 roku z jedną fantastyczną kobietą:) dla niektórych to pewnie będzie dziwne