No ale też jak byliśmy w trójkę zamknięci w domu przez ponad 2 tygodnie to kasy nie wydawaliśmy. Na jedno wychodzi
.png)
.png)
sito_zabrze napisał(a):Ja miałem w październiku 5 dni L4 i dostałem normalną pełną wypłatę. Być może docenili to że mając pierwsze objawy korony od razu wziąłem wolne.
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):bluesman napisał(a):ucieszyło mnie to, że te pompowane za publiczne pieniądze dziady znów przegrały
Jest tyle innych dyscyplin gdzie mamy świetnych sportowców ale najwięcej pisze się o i płaci się jak widać za przegrane !
Zgadzam się z Tobą w 100% w tym temacie i również cieszę się z ich porażki
.png)
Ural napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Smuci mnie silny ból głowy od rana
Etam to na pewno Migrena.
.png)
Ural napisał(a):A nie mówiłem, to był Migrena na 100%. Kobiety z nudów je miewają
Ural napisał(a): Kobiety z nudów je miewają

.png)
Ural napisał(a):ZytaS napisał(a):fly napisał(a):...bonus fajna rzecz, wiem bo też dostałem
No to mnie zasmuciliście, bo nie dostałam premii za to, że byłam na zwolnieniu lekarskim
Trudno oczekiwać, że dostanie się premię za nieobecność w pracy. Ktoś za taką osobę obowiązki wykonywał i to jemu należy się premia.
.png)
Trajgul napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Ja miałem w październiku 5 dni L4 i dostałem normalną pełną wypłatę. Być może docenili to że mając pierwsze objawy korony od razu wziąłem wolne.
Ty wziąłeś wolne, a mój kumpel i kierownik w jednym, z którym siedzimy we dwójkę w biurze, mając objawy przeziębienia i stan podgorączkowegy, przyszedł w piątek na jeden dzień do pracy, a mógł pracować z domu, jak w poprzednich dniach! Tego dnia zwracałem mu wielokrotnie uwagę, że ma spierd...ać do domu albo chociaż żeby założył maskę, to mnie olał. Okazało się, że miał kontakt z osobą zakażoną, a dziś sam stracił węch i czeka na wynik testu. Jestem tak wku...
.png)
.png)
.png)
Trajgul napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Ja miałem w październiku 5 dni L4 i dostałem normalną pełną wypłatę. Być może docenili to że mając pierwsze objawy korony od razu wziąłem wolne.
Ty wziąłeś wolne, a mój kumpel i kierownik w jednym, z którym siedzimy we dwójkę w biurze, mając objawy przeziębienia i stan podgorączkowegy, przyszedł w piątek na jeden dzień do pracy, a mógł pracować z domu, jak w poprzednich dniach! Tego dnia zwracałem mu wielokrotnie uwagę, że ma spierd...ać do domu albo chociaż żeby założył maskę, to mnie olał. Okazało się, że miał kontakt z osobą zakażoną, a dziś sam stracił węch i czeka na wynik testu. Jestem tak wku...