Adam,K napisał(a):plavac napisał(a):A za oknem śnieg zdążył zniknąć . Nie wiem, czy to mnie cieszy czy smuci![]()
A u nas bialutko jak w bajce, ale nie wiem czy mnie to cieszy? Chyba nie. Wolę lato.
A u mnie na wschodzie normalnie wiosna
.png)
Adam,K napisał(a):plavac napisał(a):A za oknem śnieg zdążył zniknąć . Nie wiem, czy to mnie cieszy czy smuci![]()
A u nas bialutko jak w bajce, ale nie wiem czy mnie to cieszy? Chyba nie. Wolę lato.
jorgus111 napisał(a):Adam,K napisał(a):plavac napisał(a):A za oknem śnieg zdążył zniknąć . Nie wiem, czy to mnie cieszy czy smuci![]()
A u mnie na wschodzie normalnie wiosnazero śniegu, zero mrozu
.png)
lubelski napisał(a):jorgus111 napisał(a):Adam,K napisał(a):plavac napisał(a):A za oknem śnieg zdążył zniknąć . Nie wiem, czy to mnie cieszy czy smuci![]()
A u mnie na wschodzie normalnie wiosnazero śniegu, zero mrozu
tylko czemu muszę skrobać szyby i z samochodu śnieg zmiatać???![]()
.png)
.png)
Ewa 40 napisał(a):No właśnie Gosiu-u nas w PoznaniuJa planuję moim siostrzenicom kupić na mikołaja kocyki z polaru-no to będzie problem,żeby je włożyć w te małe kozaczki