gusia-s napisał(a):Eeeee to już było po majówce bo w niedzielę takie cuda a w majówkę było tak nad Gardą(28.04-4.05.)
Wiesz, ale jakby się ktoś pakował przy takiej pogodzie ...
.png)
gusia-s napisał(a):Eeeee to już było po majówce bo w niedzielę takie cuda a w majówkę było tak nad Gardą(28.04-4.05.)
.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):Podwyżkę dostałeś, nie marudź

.png)
sito_zabrze napisał(a):Rysio,
Bo nie była w gazie![]()

.png)
Trajgul napisał(a):Magazynier, 2 ople i stać was na wyjazd do Cro? Chętnie bym Ci opony poprzebijał
Trajgul napisał(a):Magazynier, 2 ople i stać was na wyjazd do Cro? Chętnie bym Ci opony poprzebijał
.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):Trajgul napisał(a):Magazynier, 2 ople i stać was na wyjazd do Cro? Chętnie bym Ci opony poprzebijał
Gdzie jest napisane, ze magazynier ma zasuwac za male pieniadze?![]()
Ja niby jestem koordynatorem i seniorem a placa mi jak sudentowi... bo sie dalem postawic pod sciana.

.png)
.png)
sito_zabrze napisał(a):Aśka zrobiła zupe z botwinki , moj wróg numer 1 z dzieciństwabyć moze dlatego ze w przedszkolu i szkole dawali taką z jednego buraka na tonę zupy
![]()
Ta dzisiejsza doprawiona koperkiem, octem, śmietaną 30% i z młodymi kartoflami pozamiatała poprzednią opinię![]()
![]()
.png)
sito_zabrze napisał(a):Aśka zrobiła zupe z botwinki , moj wróg numer 1 z dzieciństwabyć moze dlatego ze w przedszkolu i szkole dawali taką z jednego buraka na tonę zupy
![]()
.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):sito_zabrze napisał(a):dids76 napisał(a):sito_zabrze napisał(a):
Zdrajca![]()
![]()
Ja dostałem dzisiaj podwyżkę, tak bez zapowiedzi.... Drugą w ciągu ostatnich 6-ciu miesięcy![]()
Chyba przestanę być dziadem na urlopie w Cro
Trochę to dziwne bo ostatnio mnie kierownik straszył że na moje miejsce przed bramą stoi kolejka chętnych
Jak tak dalej pójdzie to pojedziesz na samej benzynie do CRO.![]()
Fajne zdziwko by miał mój gazownik jakbym go poprosił o wymontowanie instalacji przed wakacjami![]()
Ty lepiej pasek z wypłatą dobrze obejrzyj