maslinka napisał(a):A gdzie szusowałaś?
Rzeczka Sokolec w Górach Sowich, ok. 80 km od Wrocławia. Byliśmy tam po raz pierwszy.
Mały ośrodek, kilka orczyków. Puste i świetnie przygotowane trasy, jeszcze o 13 jeździło się po sztruksiku
.png)
maslinka napisał(a):A gdzie szusowałaś?
.png)
.png)
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Mogłem napisać wyprowadzają, ale smyczy nie widziałem.
Może być wyjeżdżają.
.png)
bluesman napisał(a):już się witałem z autkiem ale nie ... stoi pono w Gdyni czeka i płacze nie ma kto Ignasia do mnie przywieść

.png)
bluesman napisał(a): Nie wiem jak auta sa przewożone statkami
.png)
krutom napisał(a):bluesman napisał(a):już się witałem z autkiem ale nie ... stoi pono w Gdyni czeka i płacze nie ma kto Ignasia do mnie przywieść
To masz coś pecha.
Zamawiałem sporo po Tobie i w czwartek odbieram.
Trochę większy i w kolorze Jadrana![]()
Będzie mi pasował do naklejki magnetycznej
.png)
bluesman napisał(a):krutom napisał(a):bluesman napisał(a):już się witałem z autkiem ale nie ... stoi pono w Gdyni czeka i płacze nie ma kto Ignasia do mnie przywieść
To masz coś pecha.
Zamawiałem sporo po Tobie i w czwartek odbieram.
Trochę większy i w kolorze Jadrana![]()
Będzie mi pasował do naklejki magnetycznej
Też Suzuki ?
.png)
bluesman napisał(a):Vitara jest dużo bardziej popularna, u nas w zeszłym roku sprzedano tylko jedną sztukę Ignisa
.png)
fly napisał(a):bluesman napisał(a): Nie wiem jak auta sa przewożone statkami
...a dokładnie tak jak na zdjęciu kolegi kaszubskiexpress z placu manewrowo załadunkowego tylko wewnątrz statku oczywiście, czasami jak prognozy są niekorzystne samochody są spinane pasami do podłoża i/lub klinowane aby zapobiec przesuwaniu się aut podczas np. sztormu-kiwaniu się statku na falach. Rzadziej ,transportowane są auta już na przyczepach (widziałem kilkakrotnie) i czasem w kontenerach.
...chyba nie zdążyli z pasami i klinami...
pozdro
fly