bluesman napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Będzie nowe autko 4x4 i to małżonka zadecydowałaNo no, rozpuściła się
Suzuki
No jesteś MiszczTrzeba przyznać
Nowe z salonu, czy "nowe" używane ...
.png)
bluesman napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Będzie nowe autko 4x4 i to małżonka zadecydowałaNo no, rozpuściła się
Suzuki
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Będzie nowe autko 4x4 i to małżonka zadecydowałaNo no, rozpuściła się
Suzuki
Nowe z salonu, czy "nowe" używane ...![]()

.png)
bluesman napisał(a):
Imaleństwo ale nie takie małe jeździłem nim dzisiaj
.png)
yzedef napisał(a):bluesman napisał(a):
już się tak nie chwal...
wracając jednak do tematu to zwróć uwagę na grubość blachy, sztywność konstrukcji w Suzuki, co by nie mówić w stosunku do innych marek jest ona bardziej "subtelna"
. Jednak S wygrywa zdecydowanie ceną..., jako ciekawostkę obejrzyj sobie również Tivoli, tak w ogóle w tym segmencie konkurencja jest przeogromna i ciężko coś wybrać.
.png)
bluesman napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Nowe ze salonu![]()
I, J czy V![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Nowe ze salonu![]()
I, J czy V![]()
Czyli następca mojego Ignacego![]()
Przyjemnej jazdy, jak najwięcej po górkach, jak mniej do serwisu, tzn. tyle ile trzeba.
.png)

.png)
bluesman napisał(a):Suzuki wygrywa ceną ? mamy na myśli chyba inne autoW tym segmencie jeżeli chodzi o wielkość to S ma tylko jednego konkurenta
Fiata Pandę Cross 4x4
.png)
bluesman napisał(a):
Suzuki wygrywa ceną ? mamy na myśli chyba inne autoW tym segmencie jeżeli chodzi o wielkość to S ma tylko jednego konkurenta
Fiata Pandę Cross 4x4
.png)
yzedef napisał(a):bluesman napisał(a):
Suzuki wygrywa ceną ? mamy na myśli chyba inne autoW tym segmencie jeżeli chodzi o wielkość to S ma tylko jednego konkurenta
Fiata Pandę Cross 4x4
No tak myślałem że Masz na myśli Vitarę czyli co by nie patrzeć prawie klasycznego SUV-a ale w wersji mniejszej.
Ignis to inna bajka... zdecydowanie nie moja.