Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co to za miejsce?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bmxmen
Odkrywca
Co to za miejsce?

Nieprzeczytany postnapisał(a) bmxmen » 17.06.2013 11:50

Trafiłem na ciekawą grę, z którą chciałbym się z wami podzielić http://zgadnij.to/miejsce/
Gra polega na wskazaniu na mapie miejsca gdzie została wykonana dana panorama. Jestem wielkim fanem podróżowania więc sprawiła mi ona wiele przyjemności. Świetnie nadaje się do rywalizacji grupowej. Napiszcie czy udało wam się odgadnąć miejsca?
mickanovi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mickanovi » 17.06.2013 22:39

Przy pierwszym podejściu wylądowałem na 33 miejscu. Gra fajna, zachęca do zainteresowania się szerszym światem :-).
kemilia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kemilia » 18.06.2013 09:39

Lubię to ! :)
Fatamorgana
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fatamorgana » 19.06.2013 09:15

bmxmen napisał(a):Trafiłem na ciekawą grę, z którą chciałbym się z wami podzielić http://zgadnij.to/miejsce/
Gra polega na wskazaniu na mapie miejsca gdzie została wykonana dana panorama. Jestem wielkim fanem podróżowania więc sprawiła mi ona wiele przyjemności. Świetnie nadaje się do rywalizacji grupowej. Napiszcie czy udało wam się odgadnąć miejsca?

Woda na młyn Pirata. Zresztą nie tylko jego... :lol: :wink: :mrgreen:
SgwdYrEira
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SgwdYrEira » 21.06.2013 17:21

Gra jest z lekka tendencyjna ale czemu nie spróbować?
Wynik uzyskany chyba za 6-tym razem, trzeba trochę jeszcze posiedzieć :)

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone