Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co teraz robisz?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 30.05.2010 20:26

Serce w pasy napisał(a):Bo kobiety są genetycznie do tego(zmywania) przygotowane.
Dlaego mają krótsze stopy, żeby miały bliżej do zlewu :D

Mojej, w przeciwieństwie do mnie, to nie rozbawiło, jak jej opowiedziałem :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2010 20:36

Nie rozumiem dlaczego? Wiem napewno lubi zmywać i jest zła, że jej kupiłeś zmywarkę :cry:
termondar
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) termondar » 30.05.2010 20:41

Mamy zmywarke od dwóch lat. wcześniej się wcale nie znalęm na zmywaniu zlewowym, teraZ WCALE SIĘ NIE ZNAM NA ZMYWANIU INDESITOWYUM, JESTEM NIEDOROZWINIĘTYM UŻYWACZEM TALERKÓW. Włączam co rano to Włoskie myjadło, a Marzenka mówi ......ty ......niu byś śę wzio..........A mój pokal jest przecież czysty :!:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2010 20:54

Ty lepiej tego nie dotykaj, jeszcze zepsujesz i dopiero będzie zła. Dobrze Ci radzę. :D
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 30.05.2010 20:58

termondar napisał(a):Mamy zmywarke od dwóch lat. wcześniej się wcale nie znalęm na zmywaniu zlewowym, teraZ WCALE SIĘ NIE ZNAM NA ZMYWANIU INDESITOWYUM, JESTEM NIEDOROZWINIĘTYM UŻYWACZEM TALERKÓW. Włączam co rano to Włoskie myjadło, a Marzenka mówi ......ty ......niu byś śę wzio..........A mój pokal jest przecież czysty :!:

Rany, spokojnie, jeszcze raz powoli ... Że jak??? :D
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 30.05.2010 20:58

siedzę teraz pod drzewkiem narańczy i cytryny przegladam maile i kobieta mnie informuje ze ze zgrzewki 24 zywców zostało jeszcze 14 (przyjechal ismy dzis rano, a gospodarz posawił jeszcze rakije trawiastą). Mowie: nie możliwe idę do lodówki i ... faktycznie - klimat sprzyja, a ja dostaję drgawek jak pomyśle o karlovacku.Ale to dopiero pojutrze :lol: Acha, cisza całkowita, tylko czasami mały zefirek się odezwie :lol: Ide wiec spać bo na jutro browka braknie :cry:
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 30.05.2010 21:04

Bodzioch Marek napisał(a):siedzę teraz pod drzewkiem narańczy i cytryny ... Acha, cisza całkowita, tylko czasami mały zefirek się odezwie :lol:

zazdroszczę, bo u nas ulewa jak się patrzy... no nic teraz już się nie dziwię, że w skojarzeniach nagle "seks" przestał się pojawiać. :wink:
:lol:
Miłego urlopu!
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 30.05.2010 21:13

Joanka23 napisał(a):
Bodzioch Marek napisał(a):siedzę teraz pod drzewkiem narańczy i cytryny ... Acha, cisza całkowita, tylko czasami mały zefirek się odezwie :lol:

zazdroszczę, bo u nas ulewa jak się patrze ... no nic teraz już się nie dziwię, że w skojarzeniach nagle "seks" przestał się pojawiać. :wink:
:lol:
Miłego urlopu!
Aśka jak tu myśleć o seksie po 10-tym piwie??:(
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2010 21:15

Bodzioch Marek napisał(a):a ja dostaję drgawek jak pomyśle o karlovacku.

Spokojnie Marku jest jeszcze Ożujsko i Lasko :D Na urlopie jesteś nie wolno Ci się denerwować
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 30.05.2010 21:15

Bodzioch Marek napisał(a):Aśka jak tu myśleć o seksie po 10-tym piwie??:(

Myśleć można . . . :wink:
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 30.05.2010 21:18

nie mam zmywarki ,dlatego jutro umyje ,dzis mi sie nie chce :)
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 30.05.2010 21:22

dallas napisał(a):nie mam zmywarki ,dlatego jutro umyje ,dzis mi sie nie chce :)
co masz zrobic jutro,zrób dziś..
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2010 21:25

Jolanda napisał(a):
dallas napisał(a):nie mam zmywarki ,dlatego jutro umyje ,dzis mi sie nie chce :)
co masz zrobic jutro,zrób dziś..

Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze będziesz miała dwa dni wolnego :wink:
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 31.05.2010 20:01

wole naczynia myc rano przed robotą :)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 31.05.2010 20:30

dallas napisał(a):wole naczynia myc rano przed robotą :)

A ja po każdej liturgii ... :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.