Serce w pasy napisał(a):Bo kobiety są genetycznie do tego(zmywania) przygotowane.
Dlaego mają krótsze stopy, żeby miały bliżej do zlewu
Mojej, w przeciwieństwie do mnie, to nie rozbawiło, jak jej opowiedziałem
.png)
.png)
termondar napisał(a):Mamy zmywarke od dwóch lat. wcześniej się wcale nie znalęm na zmywaniu zlewowym, teraZ WCALE SIĘ NIE ZNAM NA ZMYWANIU INDESITOWYUM, JESTEM NIEDOROZWINIĘTYM UŻYWACZEM TALERKÓW. Włączam co rano to Włoskie myjadło, a Marzenka mówi ......ty ......niu byś śę wzio..........A mój pokal jest przecież czysty
.png)
.png)

Bodzioch Marek napisał(a):siedzę teraz pod drzewkiem narańczy i cytryny ... Acha, cisza całkowita, tylko czasami mały zefirek się odezwie![]()
.png)
Aśka jak tu myśleć o seksie po 10-tym piwie??:(Joanka23 napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a):siedzę teraz pod drzewkiem narańczy i cytryny ... Acha, cisza całkowita, tylko czasami mały zefirek się odezwie![]()
zazdroszczę, bo u nas ulewa jak się patrze ... no nic teraz już się nie dziwię, że w skojarzeniach nagle "seks" przestał się pojawiać.![]()
![]()
Miłego urlopu!
Bodzioch Marek napisał(a):a ja dostaję drgawek jak pomyśle o karlovacku.
Jolanda napisał(a):co masz zrobic jutro,zrób dziś..dallas napisał(a):nie mam zmywarki ,dlatego jutro umyje ,dzis mi sie nie chce
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.