Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co już macie zarezerwowane na lato 2008.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
damian u
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) damian u » 10.02.2008 12:11

Witam.
Powoli nadchodzi cza na wcześniejszą rezerwację miejsca na nadchodzące lato. Co niektórzy pewnie już maja miejsca zaklepane.
Piszcie co macie już na tegoroczne lato.
Ja wybieram sie do Chorwacji po raz 3. Tym razem jadę na Pag do miejscowości o tej samej nazwie.
Mam już zarezerwowany apartament w starej części miasta ok. 200 m od plaży. Koszt apartamentu to 50 euro/dzień. Wpłaciłem zaliczkę 100 euro przekazem WESTERN UNION. Wszystko w porządku właściciel potwierdził przelew i był bardzo zadowolony. Wyjazd planuje 01.08.2008.
Korespondowałem z kilkoma apartamentami na Pagu większość była jeszcze wolna.
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 10.02.2008 12:16

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
cerlicht
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerlicht » 10.02.2008 12:52

Witam. Jest kalendarz wyjazdowy na 2008. Tam wszyscy piszą gdzie i kiedy.Pozdrav.
kondzio
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kondzio » 10.02.2008 17:25

a może chodzi o rodzaj kwatery, namiot,pokój,apartament,hotel lub wynajęty cały dom
wtedy pytanie ma sens
cerlich
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerlich » 10.02.2008 18:38

każde pytanie ma sens , chciałem tylko uprościć tam jest co czytać pozdrav
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 11.02.2008 07:58

kondzio napisał(a):a może chodzi o rodzaj kwatery, namiot,pokój,apartament,hotel lub wynajęty cały dom
wtedy pytanie ma sens

Jaki?
kondzio
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kondzio » 11.02.2008 20:57

taki że możemy dowiedzieć się jaki rodzaj pobytu forumowicze wybierają
Persa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Persa » 13.02.2008 09:20

Witam
Już od stycznia mamy zarezerwowany apartament na 6 rodzin w Podacy(Makarska riwiera)
Dom na plaży,przestronny, klima itp.
Jedziemy do Chorwacji 10 ? raz i jeszcze się nie znudziliśmy;-)
Pozdrawiam
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 13.02.2008 11:37

kondzio napisał(a):taki że możemy dowiedzieć się jaki rodzaj pobytu forumowicze wybierają

A badania jakieś prowadzisz? Powinieneś inaczej sformułować pytanie. Bo ci co nie rezerwują, to niby co?

Zrób ankiete z polami wyboru i po sprawie. Albo w poście rozpoczynającym wątek wyjaśnij, że interesuje Cię co forumowiecze wybierają:
a/ hotel
b/ apartament
c/ kemping
d/ rtejs
e/ nie wiem, co jeszcze
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 13.02.2008 11:53

Przenieśmy ten temat do kalendarza i będzie po sprawie.
damian u
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) damian u » 13.02.2008 20:02

A badania jakieś prowadzisz? Powinieneś inaczej sformułować pytanie. Bo ci co nie rezerwują, to niby co?

Zrób ankiete z polami wyboru i po sprawie. Albo w poście rozpoczynającym wątek wyjaśnij, że interesuje Cię co forumowiecze wybierają:
a/ hotel
b/ apartament
c/ kemping
d/ rtejs
e/ nie wiem, co jeszcze

Nie prowadzę badań. Pytanie sformułowane OK. Pytam co macie zarezerwowane może to być apartament ,kemping, jacht itp. A ci co nie mają zarezerwowane to nie do nich albo mogą sobie zrobic podgląd na to co inni wybierają. Pytania umiem formułować ale nie wiem czy wszyscy umieją je odpowiednio odczytywac
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 14.02.2008 08:53

damian u napisał(a):
Nie prowadzę badań. Pytanie sformułowane OK. Pytam co macie zarezerwowane może to być apartament ,kemping, jacht itp. A ci co nie mają zarezerwowane to nie do nich albo mogą sobie zrobic podgląd na to co inni wybierają. Pytania umiem formułować ale nie wiem czy wszyscy umieją je odpowiednio odczytywac

No to popatrz, jaki popularny jest ten wątek... Żenada.
damian u
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) damian u » 14.02.2008 18:16

Plumek napisał(a):
damian u napisał(a):

No to popatrz, jaki popularny jest ten wątek... Żenada.

Żenujące to są twoje teksty. Oczywiście ty jesteś znawcą . Oprócz głupiego komentarza nic więcej . Jak ten wątek ciebie nie dotyczy to go nie komentuj. Faktycznie jest kilku takich znawców jak ty i gdy tylko się coś napisze to oczywiście wielkie pouczanie (nie tu ,nie tak). Proponuje abyś się wykazał i coś napisał z sensem
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.02.2008 18:32

damian u napisał(a):....Proponuje abyś się wykazał i coś napisał z sensem

Wykazała i napisała bo to kobieta jest :lol:
Przesadzasz z tym pouczaniem przez innych, wyluzuj forum to relaks a Ty taki spięty jesteś :wink:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 16.02.2008 13:18

Piotrek_B napisał(a):
damian u napisał(a):....Proponuje abyś się wykazał i coś napisał z sensem

Wykazała i napisała bo to kobieta jest :lol:

Ale ON wyczytał wszystkie moje posty, dlatego zwrócił zapewne uwagę na moją płeć i teraz tak złośliwie napisał "per pan" ;)
A ja proponuję, żebyś przestał sie zachowywać jak rozhisteryzowane dziecko: widzisz, że Twój wątek nie ma powodzenia, więc coś z nim jest nie teges. Jak CI ktoś proponuje, co możnaby zmienić, zeby wzbudzić zainteresowanie tematem innych forumowiczów, to się unosisz i obrażasz. Mnóstwo ludzi tu wpada na chwilę próbuje cośtam podziałać, tylko bez ładu i składu, a potem ucieka nie mówiac "pocałujcie mnie w tyłek". A posprzątać potem to już nie ma kto.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone