Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co już macie zarezerwowane na lato 2008.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 16.02.2008 13:20

Piotrek_B napisał(a):
damian u napisał(a):....Proponuje abyś się wykazał i coś napisał z sensem

Wykazała i napisała bo to kobieta jest :lol:

Ale "damian u" wyczytał wszystkie moje posty, dlatego zwrócił zapewne uwagę na moją płeć i teraz tak złośliwie napisał "per pan" ;)
A ja proponuję, żebyś przestał sie zachowywać jak rozhisteryzowane dziecko: widzisz, że Twój wątek nie ma powodzenia, więc coś z nim jest nie teges. Jak Ci ktoś proponuje, co możnaby zmienić, zeby wzbudzić zainteresowanie tematem innych forumowiczów, to się unosisz i obrażasz. Mnóstwo ludzi tu wpada na chwilę próbuje cośtam podziałać, tylko bez ładu i składu, a potem ucieka nie mówiac "pocałujcie mnie w tyłek". A posprzątać potem to już nie ma kto.

P.S. A jeśli zwracasz sie do mnie używając zwrotów grzecznościowych, to używaj proszę, sużych liter: Ty, Ciebie, Tobie. Inaczej pomyślę, że jesteś niekulturalny. I trzeba Cię pouczać :)
damian u
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) damian u » 17.02.2008 21:59

Plumek napisał(a):
Piotrek_B napisał(a):

Ale ON wyczytał wszystkie moje posty, dlatego zwrócił zapewne uwagę na moją płeć i teraz tak złośliwie napisał "per pan" ;)
A ja proponuję, żebyś przestał sie zachowywać jak rozhisteryzowane dziecko: widzisz, że Twój wątek nie ma powodzenia, więc coś z nim jest nie teges. Jak CI ktoś proponuje, co możnaby zmienić, zeby wzbudzić zainteresowanie tematem innych forumowiczów, to się unosisz i obrażasz. Mnóstwo ludzi tu wpada na chwilę próbuje cośtam podziałać, tylko bez ładu i składu, a potem ucieka nie mówiac "pocałujcie mnie w tyłek". A posprzątać potem to już nie ma kto.

A ja proponuję abyś przestał być takim Antkiem Emigrantem bo on też jest wszędzie wie wszystko najlepiej i wszystkich poucza. Niektóre wątki na tym forum nie mają wzięcia bo polemika z takimi jak ty nie ma sensu.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 18.02.2008 09:30

damian u napisał(a):
Plumek napisał(a):
Piotrek_B napisał(a):

Ale ON wyczytał wszystkie moje posty, dlatego zwrócił zapewne uwagę na moją płeć i teraz tak złośliwie napisał "per pan" ;)
A ja proponuję, żebyś przestał sie zachowywać jak rozhisteryzowane dziecko: widzisz, że Twój wątek nie ma powodzenia, więc coś z nim jest nie teges. Jak CI ktoś proponuje, co możnaby zmienić, zeby wzbudzić zainteresowanie tematem innych forumowiczów, to się unosisz i obrażasz. Mnóstwo ludzi tu wpada na chwilę próbuje cośtam podziałać, tylko bez ładu i składu, a potem ucieka nie mówiac "pocałujcie mnie w tyłek". A posprzątać potem to już nie ma kto.

A ja proponuję abyś przestał być takim Antkiem Emigrantem bo on też jest wszędzie wie wszystko najlepiej i wszystkich poucza. Niektóre wątki na tym forum nie mają wzięcia bo polemika z takimi jak ty nie ma sensu.

A ten dalej swoje.

Nie możesz przyjąć do wiadomośći faktu, że gramatyka języka polskiego posiada odmianę przez przypadki i RODZAJE. Więc nie pisz do mnie jak do faceta, chyba, że nawet podstawówki nie skończyłeś - powiedz o tym po prostu, a zrozumiem, że masz problemy z przyswajaniem i nie będę się czepiać :)

Polemika na przykłąd w tym wątku nie ma sensu, bo tu nie ma o czym polemizować. Pomijając fakt, że nie ma z kim. Z obrażalskim i pieniaczem?

W tym wątku mówię Ci "Do widzenia". W innych pewnie Cię nie ma wcale.

P.S. A Antek to był Cwaniak - nie Emigrant.
stafid
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) stafid » 18.02.2008 21:47

Ludzie planujcie wypoczynek i to piorunem bo ogniem zieje :oops:
damian u
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) damian u » 19.02.2008 11:13

Plumek napisał(a):
damian u napisał(a):
Plumek napisał(a):
Piotrek_B napisał(a):

A ten dalej swoje.

Nie możesz przyjąć do wiadomośći faktu, że gramatyka języka polskiego posiada odmianę przez przypadki i RODZAJE. Więc nie pisz do mnie jak do faceta, chyba, że nawet podstawówki nie skończyłeś - powiedz o tym po prostu, a zrozumiem, że masz problemy z przyswajaniem i nie będę się czepiać :)

Polemika na przykłąd w tym wątku nie ma sensu, bo tu nie ma o czym polemizować. Pomijając fakt, że nie ma z kim. Z obrażalskim i pieniaczem?

W tym wątku mówię Ci "Do widzenia". W innych pewnie Cię nie ma wcale.

P.S. A Antek to był Cwaniak - nie Emigrant.

Więc odmień sobie Plumek przez przypadki.. Do widzenia "kobieto - inaczej"
maryjost
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) maryjost » 20.02.2008 21:51

(...) Wyjazd planuje 01.08.2008 (...)

My (2+1) wyjeżdżamy do Sibenika, Hotel Ivan. Dosyć wcześnie (chociaż w tamtym roku było wcześniej), w terminie 3 - 17 maja. W tamtym roku byliśmy na Istrii (Vrsar) i było super - trochę ładnej pogody - również kąpiele w Jadranie :), kilka dni mniej słonecznych - wtedy się super zwiedza (nawet Wenecję zaliczyliśmy) - teraz kolej na Dalmację.
Czy ktoś wybiera się w te okolice na początku maja?

Pozdrawiam i do zobaczenia
Mariusz

PS. Ciekaw jestem jak jest w Chorwacji w sezonie. Kiedyś muszę się wybrać.
RobZel
Croentuzjasta
Wyjazdy 2008

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobZel » 27.02.2008 14:50

My (2 + 2) planujemy wyjazd w początkach lipca. Startujemy już 28.VI z zamiarem wakacyjnej podróży do/przez Chorwację z zarezerwowanym tygodniowym pobytem (5-12.VII) w Zuljanie.
Jadąc z Warszawy (z chłopami 3 i 4 lata) planujemy nocleg po czeskiej stronie granicy z Austrią. Następnie szus na Rijekę i wyszukiwania w ciemno.
Śmigamy z namiotem, więc weźmiemy na nocleg wszystko :)
Tym razem mam w planach również południe wraz z podejściem na Montenegro - Zatoka Kotorska jest podobno pikna :)

PS. Jak by tu przyspieszyć ten czas wyczekiwania? Ma ktoś z Was jakiś tajemny sposób?
ania137
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ania137 » 27.02.2008 23:52

Maryjost
Koniecznie odweidźcire wodospady KRKA. Kiedys ( jakiś 1997r) , gdy nie było jeszcze tylu ludzi w CHORWACJI można było pływać pod wodospdami. Obecnie jest bardziej ucywilizowane, ale wrażenia niezapomniane.Polecam - obowiązkowo - buty do wody.
Persa
Trochę sie pochwalę, ja od 1996 i nijak nie ma miejsca na nudę. Pozdrówka.
RobZel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobZel » 17.03.2008 17:46

Nadal (VIII.2007r) można pływac pod wodospadami - warto więc zaopatrzyć się w odpowiedni sprzęt
KonJarek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KonJarek » 25.04.2008 14:53

Ja rezerwowałem jacht już w październiku 2007. Termin musiałem wybrać od razu, ale trasy jeszcze nie układałem. Ekipa która namówiła mnie na zorganizowanie rejsu już dawno zrezygnowała z wakacji, ale będę twardy i zbiorę nową załogę. :) Na dzień dzisiejszy zostały mi jeszcze 4 miejsca do obsadzenia.
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 25.04.2008 19:42

A ja nic nie mam zarezerwowane,jade w ciemno do Omisia,dokladnie kolo Omisia,Nemiry VII.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 25.04.2008 21:38

Haweł napisał(a):A ja nic nie mam zarezerwowane,jade w ciemno do Omisia,dokladnie kolo Omisia,Nemiry VII.

Ty się już Haweł nie zmienisz. :D Nemira VII po raz,, piąty'' w ciemno. :wink:
patriks
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) patriks » 25.04.2008 22:14

Wracając do tematy, mam zarezerwowanego boxa :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Pozdr
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Co już macie zarezerwowane na lato 2008. - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone