JackDaniels;) napisał(a):Vjetar napisał(a):Nie wiem czy można to kupić...czasu wolnego chciałbym więcej.
Czytasz w moich myślachto ja też o to proszę, jeśli można

.png)
JackDaniels;) napisał(a):Vjetar napisał(a):Nie wiem czy można to kupić...czasu wolnego chciałbym więcej.

.png)
piotrf napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):Vjetar napisał(a):Nie wiem czy można to kupić...czasu wolnego chciałbym więcej.
Też o to prosiłem , gdy spotkałem Św. Mikołaja![]()
Jego odpowiedź : " Rób tak , żebyś dożył emerytury - dostaniesz "
Nie wiem jak Wy , ale ja obiecałem próbować tak właśnie robić![]()
Święty Mikołaju , naprawdę próbuję

.png)
Vjetar napisał(a):Wykorzystam wtedy cały urlop jaki mam...na dzisiaj jest to 85 dni. W styczniu dojdzie kolejnych 26.
.png)
Roxi napisał(a):Vjetar napisał(a):Wykorzystam wtedy cały urlop jaki mam...na dzisiaj jest to 85 dni. W styczniu dojdzie kolejnych 26.
No co Ty![]()
![]()
Przecież tak nie można!
Jacku... proszę o siebie zadbać, wziąć parę dni urlopu napić się zimnego (lub grzanego) piwka!
Janusz Bajcer napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):Vjetar napisał(a):Nie wiem czy można to kupić...czasu wolnego chciałbym więcej.

.png)
Vjetar napisał(a):Dzięki Mikołaju. Podpiszesz mi zastępstwo?
Wykorzystam wtedy cały urlop jaki mam...na dzisiaj jest to 85 dni. W styczniu dojdzie kolejnych 26.
.png)
Yas napisał(a):vjetar, niechce cie martwic, ale chyba nie masz 85 dni urlopu, wg obecnie obowiazujacych przepisow urlop z zeszlego roku trza wykorzystac do 30 wrzesnia czy pazdziernika, inaczej pracodawca musi go chyba wyplacic w gotowce
..png)
greenrs napisał(a):Janusz uważaj z życzeniami bo od następnego roku św. Mikołaj może zostać zdelegalizowany![]()

.png)
marze_na napisał(a):Yas napisał(a):vjetar, niechce cie martwic, ale chyba nie masz 85 dni urlopu, wg obecnie obowiazujacych przepisow urlop z zeszlego roku trza wykorzystac do 30 wrzesnia czy pazdziernika, inaczej pracodawca musi go chyba wyplacic w gotowce
Gdzieś dzwoni, tylko nie wiadomo, w którym kościele.
Ten 30 września ma jedynie taki skutek, że PIP może ukarać pracodawcę za naruszanie praw pracowniczych.
Prawo do urlopu przedawnia się po upływie trzech lat, a ekwiwalent wypłaca się tylko w przypadku rozwiązania umowy o pracę. W teorii.