mahadarbi napisał(a):A ja bym poprosiła kontener perfum, ferie w Dubaju i... zdrowie. Albo odwrotnie jakoś
Ferie w Dubaju

.png)
mahadarbi napisał(a):A ja bym poprosiła kontener perfum, ferie w Dubaju i... zdrowie. Albo odwrotnie jakoś

.png)
anakin napisał(a):No,dobra.
Skoro ten Mikołaj jest to ja bym chciał taki czarny jacht....na takim morzu jak Beata ma hamak..![]()
Oczywiście z ładowniami pełnymi JWBlack!

.png)
Tomasz W napisał(a):A ja bym chciał dostać od Świętego Mikołaja zapewnienie, że tegoroczny kryzys nie odbierze mi możliwości wakacyjnego wyjazdu do CRO...![]()

.png)
mahadarbi napisał(a):..za perfumy dziękuję![]()
Tylko jedno ale... nie da się ciut więcej?

.png)
BeJur napisał(a):a ja chcę od Mikołaja ... hamak ..... wygodny, duży..... przyczepiony do dwóch palm .... koniecznie kokosowych .......
.png)
mahadarbi napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):
Pytałem Mikołajaale powiedział, że kontenery jadą do następnych chętnych
Spróbuję przeżyć na tym, choć łatwo nie będzie...

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Tomasz W napisał(a):A ja bym chciał dostać od Świętego Mikołaja zapewnienie, że tegoroczny kryzys nie odbierze mi możliwości wakacyjnego wyjazdu do CRO...![]()
Święty Mikołaj nie jest politykiem i ekonomistą. więc takiego zapewnienia nie złoży
.png)
anakin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):
Ładownia pusta, bo doszły mnie słuchy, że byłeś niegrzeczny![]()
![]()
Ja???![]()
O,żesz Ty.......................Mikołaju!![]()

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):BeJur napisał(a):a ja chcę od Mikołaja ... hamak ..... wygodny, duży..... przyczepiony do dwóch palm .... koniecznie kokosowych .......
Myślałem, że poprosisz o słuchawki![]()
anakin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):
Ładownia pusta, bo doszły mnie słuchy, że byłeś niegrzeczny![]()
![]()
Ja???![]()
O,żesz Ty.......................Mikołaju!![]()
.png)
BeJur napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):BeJur napisał(a):a ja chcę od Mikołaja ... hamak ..... wygodny, duży..... przyczepiony do dwóch palm .... koniecznie kokosowych .......
Myślałem, że poprosisz o słuchawki![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaale..... sam mi dałeś hamak