hajduczek napisał(a):hm ...to ja juz wiem czemu do mnie nie przyszedłpo prostu zaspał
Prezent dla Ciebie był na stronie 38
.png)
hajduczek napisał(a):hm ...to ja juz wiem czemu do mnie nie przyszedłpo prostu zaspał
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):hajduczek napisał(a):hm ...to ja juz wiem czemu do mnie nie przyszedłpo prostu zaspał
Prezent dla Ciebie był na stronie 38
uśmiech i radość córci podczas rozpakowywania prezentów jest dla mnie najlepszym podarunkiem
mutiaq napisał(a):Ja marzę o tandemowym skoku ze spadochronem.
Mam lęk wysokości i jakbym skoczyła, byłabym dumna z siebie jak paw.
I udowodniłabym sobie i niektórym, że dam rade.
Zrobię to kiedyś i już nawet wiem gdzie
.png)
Bocian napisał(a):mutiaq napisał(a):Ja marzę o tandemowym skoku ze spadochronem.
Mam lęk wysokości i jakbym skoczyła, byłabym dumna z siebie jak paw.
I udowodniłabym sobie i niektórym, że dam rade.
Zrobię to kiedyś i już nawet wiem gdzie
Masz lęk wysokości czy cykora ? To duża różnica. Jak będziesz skakać to dokup sobie film ze skoku, podraża koszty ale fajnie się oglądaGdzie tam u was skaczą?
mutiaq napisał(a):Rozróżniam to i to.
Jakbym miała samego cykora, to bym czegoś takiego nie wymyślila, bo i po co.
A wymyśliłam, bo chcę coś z tym zrobić (tzn z lękiem wysokości), chciałabym się przemóc.
Aaa... najwyżej zawału dostane![]()
![]()
.png)
darek1 napisał(a):(...)Bać to się trzeba ale pseudofirm krajobrazowo-lotniczych czy wyeksploatowanych prywatnych samolocików bez porządnego serwisu lub kierujacymi nimi pilotami-biznesmenami z niskim nalotem w skali roku. (...)
.png)
.png)
hajduczek napisał(a):myślę ,że powoli warto odkopać ten temat.......bo jak minie Wszystkich Świętych to juz będzie z górki![]()