.png)

.png)
.png)
.png)
jakaś taka podobna do naszej Madzi ......
.png)
moondek napisał(a):Maciej napisał(a):aneta_jacek napisał(a):moondek napisał(a):Maciej napisał(a):Moondek ale Ty mam nadzieje rdzenny z Żoliborza jesteś ?![]()
Nie, druga strona miastaZielony Żoliborz.... O to chodzi?
Ja jestem z Żoliborza)
A dzielnica piękna i kiedys elitarna i pewnie dlatego pisza o niej w wielu piosenkach)
![]()
![]()
![]()
na marginesie - uderz w stół a nożyce się odezwą
Zacytuję teraz kogoś![]()
"Wszystkie stereotypy się opierają na generalizowaniu"
Z tego co się orientuję, to załączone foto przedstawia okolicę ulicy Klaudyny na Żoliborzu, oraz opuszczone domy przeznaczone pod rozbiórkę. Na ich miejscu niedługo stanie nowoczesny apartamentowiecNo ale dla "niewtajemniczonego", na fotografii widać co widać
.png)
slapol napisał(a):Wróciłem przed chwilą z pracy (delegacji - zapieprzania po obcych drogach). Dzięki Wam za ten temat, gdzie jeszcze nikt nikomu znacząco nie dopierdzielił dla zasady...![]()
Co do życzeń...daj mi Brodaty "6" w totka - w maksymalnej kumulacji.....ja to potem zagospodaruję odpowiednio i odpowiedzialnie...nie mówię, że dostanie się wszystkim (na wyspie Wolin czy Ustrzykach Dolnych)...ale po bliskiej Pyrlandii czy Ślunsku Górnym...na pewno rykoszetem przeleci.....
Pozdravki
.png)
.png)
slapol napisał(a):Co do życzeń...daj mi Brodaty "6" w totka - w maksymalnej kumulacji.....ja to potem zagospodaruję odpowiednio i odpowiedzialnie...nie mówię, że dostanie się wszystkim (na wyspie Wolin czy Ustrzykach Dolnych)...ale po bliskiej Pyrlandii czy Ślunsku Górnym...na pewno rykoszetem przeleci.....Pozdravki
.png)
JasioJasio napisał(a):Wraqcając do prezentów od Św. Mikołaja to ja przestawiam listę:
1. Volvo S80 - czarne, z jasną skórzaną tapicerką w środku, 2,4 diesel.
2. Canon 400D + teleobiektyw
3. Gogle narciarskie
4. Narty Rossignol Saphire długość ok 140 cm (będę miał prezent dla żony)
5. Buty narciarskie rozmiar 20 (dla córci mojej będę miał gotowca)
6. box na narty
7. garnitur a najlepiej dwa wymiary 178/78(pas)/94(w klacie)
8. wycieczkę do Rzymu dla dwóch osób (wystarczą bilety i zakwaterowanie)
Na razie starczy.
Święty, liczę na Ciebie!