Wysłałem numer na maila
Pozdrawiam
.png)
boriskozul napisał(a):maciek1956 napisał(a):boriskozul napisał(a):BTW bede potrzebowac kogos do pracy w Warszawie kto mowi po Chorwacku,praca biurowa.
Mam znajomą, Ela Cirlic, zna język bardzo dobrze, ew można pogadać, może byłaby zainteresowana.
Witaj w W-wie
niema zadnego problemu,moj mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl albo adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl takze chetnie porozmawiam
warszawa jest ok,ale moja milosc jest Wroclaw,coz zobaczymy moze sie znowu zakocham
.png)
boriskozul napisał(a):....ale moja milosc jest Wroclaw,coz zobaczymy moze sie znowu zakocham
.png)
slapol napisał(a):... dlaczego w Wawie się osiedliłeś, a nie we Wrocku - najcieplejszym, dużym mieście w Polsce![]()
![]()
.png)
boriskozul napisał(a):czy jest mozliwe ze zadna TV nie trnsmituje Champions league??
.png)
.png)
boriskozul napisał(a):czy jest mozliwe ze zadna TV nie trnsmituje Champions league??Wiem ze jutro Polsat chyba ma transmisje Tottenham Milan,a dzis ???Arsenal barca??
Ja myslalem ze tu nie bedzie problemow jesli chodzi o pilke nozna,na Litwie rok czasu ogladalem tylko koszykowke,kazdy dzien,tylko kosz i kosz i kosz,lubie koszykowke bardzo,ale tam...kuz rzygalem od kosza