.png)
.png)
.png)
boriskozul napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Cześć Boris.
Bywałem na Litwie. Wilno, piękne miasto a jaki mają tam aquapark............hohoho.
Vichy vandens parkas,super jest,tylko jak chcesz na papierosa po plywaniu na -20 to troche problem,Wilno przpiekne miasto
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Takie dodatkowe uroki mojej pracy![]()
http://profile.imageshack.us/user/null
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):boriskozul napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Cześć Boris.
Bywałem na Litwie. Wilno, piękne miasto a jaki mają tam aquapark............hohoho.
Vichy vandens parkas,super jest,tylko jak chcesz na papierosa po plywaniu na -20 to troche problem,Wilno przpiekne miasto
yhy a jakie piękne Litwinki.
Te panie śpiewały przed Bajmem w 2008 roku, na rynku starego miasta.
Takie dodatkowe uroki mojej pracy![]()
http://profile.imageshack.us/user/null
.png)
Dobra većer Borisboriskozul napisał(a):Wytam weszystkich,
Jestem z Chorwacji i tydzien temu sie przeprowadzilem z rodzinna do Warszawy,moze mi pomozecie odnalesc jeszcze Chorwatow w Polsce,nie tylko z Warszawy,mowie po Polsku,troche tez potrafim i pysac,takze bardzo sie ciesze ze istnieje ten portal.
Pozdrawiam wszystkich
Boris
.png)
Josko Bulic napisał(a):Dobra većer Borisboriskozul napisał(a):Wytam weszystkich,
Jestem z Chorwacji i tydzien temu sie przeprowadzilem z rodzinna do Warszawy,moze mi pomozecie odnalesc jeszcze Chorwatow w Polsce,nie tylko z Warszawy,mowie po Polsku,troche tez potrafim i pysac,takze bardzo sie ciesze ze istnieje ten portal.
Pozdrawiam wszystkich
BorisDobro nam dośao na Cro forum . Moj mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl chentnie porazmawliam i pomożem kedy bendzie potszeba.Pozdrawliam
.png)
weldon napisał(a):Cześć Borys.
Źle nie trafiłeś.
Powiedziałbym nawet, że lepiej nie mogłeś trafićboriskozul napisał(a):...troche tam chyba niezadbany Polacy??
Zadbany, zadbany ... Może nawet będziemy tam rządzić?
.png)
boriskozul napisał(a):czy jest mozliwe ze zadna TV nie trnsmituje Champions league??
.png)
boriskozul napisał(a):BTW bede potrzebowac kogos do pracy w Warszawie kto mowi po Chorwacku,praca biurowa.
.png)
zawodowiec napisał(a):Bok purgere iz Mostara, dobrodosao!boriskozul napisał(a):czy jest mozliwe ze zadna TV nie trnsmituje Champions league??
Probaj npr. ovdje, doduse danas ne radi dobro...
.png)
maciek1956 napisał(a):boriskozul napisał(a):BTW bede potrzebowac kogos do pracy w Warszawie kto mowi po Chorwacku,praca biurowa.
Mam znajomą, Ela Cirlic, zna język bardzo dobrze, ew można pogadać, może byłaby zainteresowana.
Witaj w W-wie