Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwat w Warszawie

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.03.2011 21:11

:lol: Witaj Serdecznie.
boriskozul
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) boriskozul » 08.03.2011 21:13

czy jest mozliwe ze zadna TV nie trnsmituje Champions league??Wiem ze jutro Polsat chyba ma transmisje Tottenham Milan,a dzis ???Arsenal barca??
Ja myslalem ze tu nie bedzie problemow jesli chodzi o pilke nozna,na Litwie rok czasu ogladalem tylko koszykowke,kazdy dzien,tylko kosz i kosz i kosz,lubie koszykowke bardzo,ale tam...kuz rzygalem od kosza
boriskozul
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) boriskozul » 08.03.2011 21:15

Ogladam Arsenala,Szczesny nie mial szczescia,szkoda,dobry bramkarz
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 08.03.2011 21:18

U nas prawa do transmisji wszystkich meczów Ligii Mistrzów ma telewizja kodowana N :( Polsat pokazuje jeden cały mecz i skróty w środę na kanale otwartym :D
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 08.03.2011 21:23

boriskozul napisał(a):
kaszubskiexpress napisał(a):Cześć Boris.
Bywałem na Litwie. Wilno, piękne miasto a jaki mają tam aquapark............hohoho.

:P

Vichy vandens parkas :D ,super jest,tylko jak chcesz na papierosa po plywaniu na -20 to troche problem,Wilno przpiekne miasto

yhy a jakie piękne Litwinki.
Te panie śpiewały przed Bajmem w 2008 roku, na rynku starego miasta.
Takie dodatkowe uroki mojej pracy :oops:

Obrazek
http://profile.imageshack.us/user/null
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 08.03.2011 21:29

kaszubskiexpress napisał(a):Takie dodatkowe uroki mojej pracy :oops:

Obrazek

Kaszub .... fajneeee masz te "dodatkowe" uroki. :lol:

Boris ..... witaj w naszym pięknym kraju.
boriskozul
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) boriskozul » 08.03.2011 21:31

kaszubskiexpress napisał(a):
boriskozul napisał(a):
kaszubskiexpress napisał(a):Cześć Boris.
Bywałem na Litwie. Wilno, piękne miasto a jaki mają tam aquapark............hohoho.

:P

Vichy vandens parkas :D ,super jest,tylko jak chcesz na papierosa po plywaniu na -20 to troche problem,Wilno przpiekne miasto

yhy a jakie piękne Litwinki.
Te panie śpiewały przed Bajmem w 2008 roku, na rynku starego miasta.
Takie dodatkowe uroki mojej pracy :oops:

Obrazek

Burazeru( bracie) nic mi nie mow :roll: :roll:
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 08.03.2011 21:32

boriskozul napisał(a):Wytam weszystkich,

Jestem z Chorwacji i tydzien temu sie przeprowadzilem z rodzinna do Warszawy,moze mi pomozecie odnalesc jeszcze Chorwatow w Polsce,nie tylko z Warszawy,mowie po Polsku,troche tez potrafim i pysac,takze bardzo sie ciesze ze istnieje ten portal.

Pozdrawiam wszystkich

Boris
Dobra većer Boris :D Dobro nam dośao na Cro forum . Moj mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl chentnie porazmawliam i pomożem kedy bendzie potszeba.Pozdrawliam
boriskozul
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) boriskozul » 08.03.2011 21:38

Josko Bulic napisał(a):
boriskozul napisał(a):Wytam weszystkich,

Jestem z Chorwacji i tydzien temu sie przeprowadzilem z rodzinna do Warszawy,moze mi pomozecie odnalesc jeszcze Chorwatow w Polsce,nie tylko z Warszawy,mowie po Polsku,troche tez potrafim i pysac,takze bardzo sie ciesze ze istnieje ten portal.

Pozdrawiam wszystkich

Boris
Dobra većer Boris :D Dobro nam dośao na Cro forum . Moj mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl chentnie porazmawliam i pomożem kedy bendzie potszeba.Pozdrawliam

Hvala,drago mi je da vas vidim sve skupa,nadam se da ce biti prilika da se nekako svi bolje upoznamo.

Dziekuje bardzo,milo mi ze was widze wszystkich i mam nadzieje ze bedzie okazja poznac sie jeszcze lepiej.
boriskozul
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) boriskozul » 08.03.2011 21:46

weldon napisał(a):Cześć Borys.

Źle nie trafiłeś.
Powiedziałbym nawet, że lepiej nie mogłeś trafić :D

boriskozul napisał(a):...troche tam chyba niezadbany Polacy??

Zadbany, zadbany ... Może nawet będziemy tam rządzić? :wink:

Jak one beda rzadzic,to ja wracam tam :) :) :)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 08.03.2011 21:57

Nie wracaj. U nas jest fajniej ... I cieplej. I bliżej do Cro :wink:
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 08.03.2011 22:05

Bok purgere iz Mostara, dobrodosao! :D

boriskozul napisał(a):czy jest mozliwe ze zadna TV nie trnsmituje Champions league??

Probaj npr. ovdje, doduse danas ne radi dobro...
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 08.03.2011 22:05

boriskozul napisał(a):BTW bede potrzebowac kogos do pracy w Warszawie kto mowi po Chorwacku,praca biurowa.

Mam znajomą, Ela Cirlic, zna język bardzo dobrze, ew można pogadać, może byłaby zainteresowana.

Witaj w W-wie :D
boriskozul
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) boriskozul » 08.03.2011 22:10

zawodowiec napisał(a):Bok purgere iz Mostara, dobrodosao! :D

boriskozul napisał(a):czy jest mozliwe ze zadna TV nie trnsmituje Champions league??

Probaj npr. ovdje, doduse danas ne radi dobro...

ma nije problem sa gledanjem,nasao sam ja na netu davno,na myp2p.eu ima i cileanski kriket ako trebas ,nego mi cudno sto nema prenosa na TV,ali ipak hvala :)
boriskozul
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) boriskozul » 08.03.2011 22:14

maciek1956 napisał(a):
boriskozul napisał(a):BTW bede potrzebowac kogos do pracy w Warszawie kto mowi po Chorwacku,praca biurowa.

Mam znajomą, Ela Cirlic, zna język bardzo dobrze, ew można pogadać, może byłaby zainteresowana.

Witaj w W-wie :D

niema zadnego problemu,moj mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl albo adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl takze chetnie porozmawiam

warszawa jest ok,ale moja milosc jest Wroclaw,coz zobaczymy moze sie znowu zakocham
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Chorwat w Warszawie - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone