Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja w czerwcu.

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
stan
Globtroter
Chorwacja w czerwcu.

Nieprzeczytany postnapisał(a) stan » 15.03.2006 20:53

Czy planuje ktoś wyjazd z Rzeszowa lub podkarpacia w połowie czerwca ?
osa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) osa » 15.03.2006 23:50

Witam! Wyjeżdżamy 18. czerwca z Jasła - cel - dokładnie mała miejscowość Vinisce :D To nasz pierwszy wyjazd......już nie możemy siędoczekać...A kiedy Ty planujesz wyjazd??? :?: :?:
dzidas
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzidas » 16.03.2006 06:17

osa napisał(a):Witam! Wyjeżdżamy 18. czerwca z Jasła - cel - dokładnie mała miejscowość Vinisce :D To nasz pierwszy wyjazd......już nie możemy siędoczekać...A kiedy Ty planujesz wyjazd??? :?: :?:

Vinisce to bardzo mała wioska rybacka, proponuję Marinę bo i tak po drodze.
Pozdr.
JAR25
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) JAR25 » 16.03.2006 10:19

Witam
Ja jadę 19 czerwca z Rzeszowa na Ciovo, lub gdzieś na rivierę makarską
stan
Globtroter
Chorwacja w czerwcu .

Nieprzeczytany postnapisał(a) stan » 17.03.2006 00:05

Ja planuję wyjazd 10-20.06.06. Na dzień dzisiejszy nie mogę określić dokładnie daty wyjazdu.Chciałbym zakotwiczyć w okolicy Splitu,i robić wypady w ciekawe miejsca[Dubrovnik,Trogir Sibenik,N.P.Krka,N.P.Kornati]Po drodze zwiedzę N.P.Plitvićka Jezera.
osa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) osa » 17.03.2006 13:21

dzidas....aparmatent w Vinisce już opłacony, to chyba dobrze ,że to bardzo mała wioska, jedziemy tam po spokój i duuuuuuuuża ilość słoneczka, pozatym nie planujemy dwutygodniowego wylegiwania się na plaży , wiec zpewnością obejrzymy Marinę i nie tylko..... Pozdrawiam!!!! :D :D :D
dzidas
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzidas » 17.03.2006 19:37

osa napisał(a):dzidas....aparmatent w Vinisce już opłacony, to chyba dobrze ,że to bardzo mała wioska, jedziemy tam po spokój i duuuuuuuuża ilość słoneczka, pozatym nie planujemy dwutygodniowego wylegiwania się na plaży , wiec zpewnością obejrzymy Marinę i nie tylko..... Pozdrawiam!!!! :D :D :D

Życzę tego wszystkiego z całego serca i pozdrawaim. :)
stan
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) stan » 19.03.2006 00:37

Proszę o informację na temat miejscowości SEVID ok. 8 km. od MARINY. Jeśli ktos tam był ,to może podzieli się wrażeniami z pobytu.
stan
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) stan » 13.05.2006 21:28

W końcu się zdecydowałem, wyjeżdżam 12.06.06. Cel podróży: Okrug Gornij na Ciovo, apartament COALA INN. Może ktoś zna ten apartament? Jeśli tak, to proszę o jakieś informacje. Czy ktoś z was wybiera się może w tym terminie? :lol:
Pozdrawiam!!!
Kynio
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kynio » 15.05.2006 10:35

jedziemy z Tarnobrzegu, ale pod koniec czerwca na srodkowa Dalmacje na poludnie od Zadaru - Sw Filipi i Jakov
RadekS
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) RadekS » 19.05.2006 10:51

My wyjeżdźamy na pewno 14 czerwca najprawdopodobniej juz czwarty raz z rzędu do Chorwacji. Jeszcze decyzja ostateczna nie zapadła bo zastanawiamy się nad Grecją. W każdym razie na pewno wyjazd 14-go czerwca tuż przed "Bożym Ciałem".
Pozdrawiam.
pavlo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavlo » 24.05.2006 20:25

14-go czerwca>Korcula>Lumbarda>ośrodek LINA

Paweł
jeny_o
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jeny_o » 28.05.2006 14:36

Kynio napisał(a):jedziemy z Tarnobrzegu, ale pod koniec czerwca na srodkowa Dalmacje na poludnie od Zadaru - Sw Filipi i Jakov

My też jedziemy do "filipka" 24 czerwca, macie już kwaterę. Czy byłeś już w tej miejscowości? Ja jadę tam pierwszy raz i nie wiem czego się spodziewać. Zobaczyłam je w internecie i mi się spodobało.
iska99
Turysta
Wyjazd w lipcu-Coala Inn

Nieprzeczytany postnapisał(a) iska99 » 12.01.2007 20:24

stan napisał(a):W końcu się zdecydowałem, wyjeżdżam 12.06.06. Cel podróży: Okrug Gornij na Ciovo, apartament COALA INN. Może ktoś zna ten apartament? Jeśli tak, to proszę o jakieś informacje. Czy ktoś z was wybiera się może w tym terminie? :lol:
Pozdrawiam!!!

Hej!!jesli byłas w COALA INN i mogłabys zdac krotka relacje to byłabym bardzo wdzieczna :D Wybieram sie tam w lipcu i z checia dowiedziałabym sie czy byłas zadowolona z pobytu w Coala i ogolnie jakie masz wrazenia,pozdrawiam i czekam na odp Iza moj mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 12.01.2007 20:29

Kynio napisał(a):jedziemy ....srodkowa Dalmacje na poludnie od Zadaru - Sw Filipi i Jakov

Moim zdaniem doskonały wybór :))))
Może plaza nie będzie jeszcze tak mocno zatłoczona ta od strony Biogradu. O tej przy drodze nawet nie myśle. Chcecie mieć spokój i zacisze to przejdźcie się w kierunku Biogradu :)))))

http://olczyk.com/mirek/chorwacja/
Następna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone