Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Wszystkich chętnych zapraszam do pooglądania (pewnie w większości) znajomych widoków, lub po prostu powspominania wspaniałego czasu spędzonego w Cro na wakacjach To kolejna już odsłona mojego teledysku z wakacji. Tym razem udało się odwiedzić Omis, Zadar, Vrsi, Kornati, Pag i Nin. Enjoy
To już "kawał" sprzętu. Ja mam DJI 2 Mini, czasami brakuje mi zasięgu. Jak jest dobry teren i mało zakłóceń to poleci nawet kilometr, a jak jest słabo to po 300 metrach gubi się.
Ja zaczynałem od Mavic Mini, świetny sprzęt na początek do nauki latania. Później rzeczywiście brakuje trochę zasięgu i zaczynają wkurzać komunikaty w stylu śmigła obracają się zbyt szybko lub słaby sygnał, ustaw anteny. Po przesiadce na Air 3 widzę sporą różnicę pod tym względem i latam ze spokojną głową.