Polecam zobaczyc w jakosci HD i na pelnym ekranie ,co prawda wymaga to troche cierpliwosci przy buforowaniu ale warto
http://www.elev07.com/search/label/Chorwacja
.png)
.png)
krzysi3k napisał(a):a nie lepiej było zrobić album ze zdjęć i wrzucić gdzieś o sieci ? kompresja zabiła jakość na tych zdjęciach... HD tu niestety nie pomaga. Szkoda bo naprawne fajne kadry
.png)
elev napisał(a):krzysi3k napisał(a):a nie lepiej było zrobić album ze zdjęć i wrzucić gdzieś o sieci ? kompresja zabiła jakość na tych zdjęciach... HD tu niestety nie pomaga. Szkoda bo naprawne fajne kadry
Widze ze znasz sie na rzeczy,podpowiedz czy moge gdzies zerknac na Twoje fotki, to byloby mi latwiej podszkolic sie w temacie
.png)
troyan napisał(a):Ale Minor obrabiał te zdjęcia zapewne w większym stopniu niż Elev, w tym przypadku to nie krwestia kompresji a wyciągania w edycji jasnych lub ciemnych partii obrazu i wyostrzania miniatur. Elev takiej edycji nie robił
.png)
krzysi3k napisał(a):troyan napisał(a):Ale Minor obrabiał te zdjęcia zapewne w większym stopniu niż Elev, w tym przypadku to nie krwestia kompresji a wyciągania w edycji jasnych lub ciemnych partii obrazu i wyostrzania miniatur. Elev takiej edycji nie robił
ale na zdjęciach z prezentacji Elev'a widac pikselozę spowodowaną nadmierną kompresją. I przez to kadry straciły ... a są naprawdę świetne. Odorbina pracy programie graficznym i było by "miodzio"
.png)
elev napisał(a):krzysi3k napisał(a):troyan napisał(a):Ale Minor obrabiał te zdjęcia zapewne w większym stopniu niż Elev, w tym przypadku to nie krwestia kompresji a wyciągania w edycji jasnych lub ciemnych partii obrazu i wyostrzania miniatur. Elev takiej edycji nie robił
ale na zdjęciach z prezentacji Elev'a widac pikselozę spowodowaną nadmierną kompresją. I przez to kadry straciły ... a są naprawdę świetne. Odorbina pracy programie graficznym i było by "miodzio"
Krzysiek zadana lekcje odrobilem ...tam gdzie mnie odsylasz to ja juz niczego sie nie naucze ale dzieki za checi i aby zakonczyc temat jakosci to powiem tak .To jest portal o Chorwacji i o jakosci zdjec mozemy pogadac jak zobaczysz wydruk w formacie 100X50 a nie prezentacje WMV na YT. To naprawde dwa rozne kalosze.
Troyan ....dzieki ze wystapiles w roli mojego mecenasa i to gratis
.png)
elev napisał(a):W trzy tygodnie ( 10.04-03.05) zjechalem Dalmacje od Sibenika do Dubrovnika ... i jak to mowil koziolek Matolek ...a co widzial i co przezyl film ten wszystko wam opowie![]()
Polecam zobaczyc w jakosci HD i na pelnym ekranie ,co prawda wymaga to troche cierpliwosci przy buforowaniu ale warto![]()
adresik na YT
lub blog http://viking700.blogspot.com/url