.png)
telepol napisał(a):
Kurczę chyba kupię starterówkę T-mobile (ERA) i wypróbuję czy faktycznie za 9zł dostaje się 2000minut do całej sieci T-mobile. Zna ktoś jakiś numer T-mobile w Cro???
.png)
Tygrys napisał(a):Salemka jedyne co potzrebujesz to jakikolwiek telefonm bez simmlooka i karte simm tele2 "cheapest calls home" i dzwonisz za 7 lipa za minute na stacjonarne i 3 kuna na komórkowe
.png)
gralec napisał(a):Zauważyłem że w tej karcie prepaid z tele2 international tarrif jest tez 100 MB intenetu. Macie jakieś namiary na ustawienia sieciowe tele2 jakie trzeba wpisać w telefon żeby korzystać z neta. Z góry dzięki
.png)
.png)
mateq111 napisał(a):Kup starter Tele 2-sprawdzone na prawde tanio nie wiem czy 50Kn wykorzystam do niedzieli. Kupiłem starter na stacji benzynowej INA w Trogirze.
.png)
.png)
PaddyMalone napisał(a):Zachecony poprzednimi dobrymi doswiadczeniamia z tanimi rozmowami i Internetem od Tele2 ponownie kupilem karte. Po wykonaniu dwoch polaczen na stacjonarny, dlugosci ca okolo 5 min, oraz kilku polaczen z Internetem, gdzie licznik danych w telefonie pokazal ponizej 4MB, karta odmowila wspolpracy, a zapytana o stan konta pokazala 0.00.
W tym samym czasie koledze z konta w tajemniczy sposob ubylo 200 MB.
Operator zapytany pisemnie o przyczyne powyzszego nie uznal za stosowne odpowiedziec.
Na szczescie za rok Chorwacja dalaczy do Unii, nie bedzie juz na rynku miejsca dla ofert watpliwej jakosci.
Paddy
.png)
.png)