Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam! Zamierzamy jechać ze znajomymi do miejscowości Pakostane. W tamtym roku w Makarskiej płaciliśmy 16 euro za nocleg od osoby. Czy w Pakostane w tym roku znajdziemy nocleg w podobnych cenach? Z góry dzięki za odpowiedz
spokojnie znajdziesz nawet i taniej biorąc pod uwagę że nie napisałeś w jakim terminie, ile osób ani czy jakieś wymagania macie są nawet za 5 euro a pod gołym niebem za free chcesz uzyskać informację podaj jakieś dane
Znajdziecie - ja za 2+1 płacę 45 EUR z klimatyzacją i opłatą klimatyczną - blisko morza, spotkani 2 dni temu Polacy - w ciemno znaleźli dla 4 osób apartament za 25 EUR - za to daleko do morza.
Dzięki za odpowiedź. Jedziemy 5 sierpnia w ciemno, specjalnych wymagań nie mamy, przydałby się jakiś aneks kuchenny i klima w pokoju, do morza nie musi być blisko.
Jakby ktoś miał jaki namiar na fajny i niedrogi apartament dla 4 osób prosiłabym o info na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl , z góry dzięki
Witam ja jade juz 6 raz do Pakostane. Jak jezdzilem samochodem z rodzinka (2os dorosle=1 dziecko) placilem 45euro za nocleg przy samym morzu. W tym roku znajomy mi zalatwia tam nocleg i mowil ze ceny od 16-25 euro. Niestety za dziecko tez sobie licza.