Moim patentem były uchylone szyby i prześcieradło na przedniej szybie

Pozdrav

.png)

.png)
Leszek Skupin napisał(a):Przejżałem jeszcze raz wątek i nic nie znalazłem o ochronie samochodu przed słońcem. Tapicerka blaknie, plastiki się odkształcają, kierownicy nie daje się dotknąć, nie mówiąc o trzymaniu czegokolwiek w samochodzie, np płyt CD czy kaset jak ktoś jeszcze ma kaseciaka
Moim patentem były uchylone szyby i prześcieradło na przedniej szybie
Pozdrav
.png)
.png)
maciek1956 napisał(a):Leszek--czym jeżdzisz ? plastiki odkształacają się, tapicerka blaknie--co to za auto ????? Łada wytrzymywała takie upały bez problemu.
Ps w Czechach kupiłem pokrowiec na kierownicę na wysokie temperatury i słońce, syn nabija się ze mnie, ten pokrowieć to myszka miki-kosztował kilka koron.
.png)
Leszek Skupin napisał(a):maciek1956 napisał(a):Leszek--czym jeżdzisz ? plastiki odkształacają się, tapicerka blaknie--co to za auto ????? Łada wytrzymywała takie upały bez problemu.
Ps w Czechach kupiłem pokrowiec na kierownicę na wysokie temperatury i słońce, syn nabija się ze mnie, ten pokrowieć to myszka miki-kosztował kilka koron.
Nie mówię, że odrazu i natychmiast, ale ..... trochę zawsze. Hyundai Lantra
. No właśnie pokrowiec na kierownicę to bardzo dobra rzecz. Najlepiej taki najtańszy z materiału - zawsze trochę ochroni "kółko".
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)