Hadson napisał(a):...Grillek firmy Grillek. Mam taki sam! Nie ma to jak opary palącego się aluminium.
...
Ten grillek już się wypalił
Pozdrav

.png)
Hadson napisał(a):...Grillek firmy Grillek. Mam taki sam! Nie ma to jak opary palącego się aluminium.
...

.png)
Leszek Skupin napisał(a):Ten grillek już się wypaliłBył kupiny na wyjazd 4 lata temu ... myślałem, że jak pojadę to już go nie zabiorę spowrotem, bo kosztował 19,90 PLN
że niby taki lichuśki... kuuuurna te najtańsze są nie do zajechania
oops wypalenia. Czy zajeżdża aluminium
hm... nie wąchałem
, a jak już coś podśmiardywało to szczątki pochodzenia zwierzęcego jak sie przypaliły z deczka przy popijaniu rakiji
(niedopatrzenie spowodowane błogostanem jaki wywołuje właśnie rakija
). Cała reszta pachniała
Pozdrav
.png)
e.zetka napisał(a):Oj, Leszek, że razem nie pogrilowaliśmy przy tej rakiji
.png)

.png)
Leszek Skupin napisał(a):Zawsze były problemy z lodówką w namiocie. Mieliśmy lodówkę na wkłady i nawet solidnie zamrożone wystarczały na ok 6 godzin.... z tym, że później już przez te 6 godzin nie były w stanie się solidnie zamrozić w zamrażarkach campingowych. Z tego co mi wiadomo to Janusz Bajcer ma jakiś patent na tego typu problemy
Januszu jak duża była ta dziura w ziemiCzy można do takiej dziury np schować lodówkę
![]()
, czy była czymś zamaskowana przed ciekawskimi...., jak z opadami deszczu i przechowywaniem różności w takiej lodówce
![]()
Pozdrav
.png)

.png)
gospodarz napisał(a):To może teraz spiszmy potrzebne narzędzia:
1) młotek
2) kombinerki
3) saperka
4) kilof (ew. czekan, bo mniejszy)
5) narzdzędzia do grila (proszę wpisać co potrzeba bo ja się nie znam)
6) .....
.png)
Rysio napisał(a):Podpatrzyłem Janusza jak budował ostatnio lodówkę...
.png)
gospodarz napisał(a):To może teraz spiszmy potrzebne narzędzia:
1) młotek
2) kombinerki
3) saperka
4) kilof (ew. czekan, bo mniejszy)
5) narzdzędzia do grila (proszę wpisać co potrzeba bo ja się nie znam)
6) .....
.png)
.png)
.png)