maxredaktor napisał(a):Niezły. Przestrzeń między sypialniami jest ogromna, można imprezę urządzić
To już wiem czemu nasz jest tyciusieńki w porównaniu z tym powyżej. My w nim tylko "śpimy" a do tego wiele miejsca nie potrzeba
.png)
maxredaktor napisał(a):Niezły. Przestrzeń między sypialniami jest ogromna, można imprezę urządzić
.png)
.png)
SingSing74 napisał(a):Malutki po spakowaniu nie jest (kółko 88*16 cm i 18kg), ale to też nie Legionowo
Stosunek uzyskanej powierzchni w stosunku do spakowanego namiotu określam jako korzystny.
.png)

.png)
Motoschiza napisał(a):Ten właśnie model widziałem w ubiegłym roku u gościa w kamperze, miał ją zasilaną przez przetwornicę z dodatkowego akumulatora. Gościu miał przetwornicę polskiej firmy Wolt z pełnym sinusem. Niestety nie pamiętam jakiej mocy była.
Jak dostarczą mi lodówkę to podjadę i metodą prób i błędów wybiorę odpowiednią przetwornicę.
.png)
piotrulex napisał(a):SingSing74 napisał(a):Malutki po spakowaniu nie jest (kółko 88*16 cm i 18kg), ale to też nie Legionowo
Stosunek uzyskanej powierzchni w stosunku do spakowanego namiotu określam jako korzystny.
Nasza 4-ka też nie jest lekka, całe 4,3kg waży
Wcześniej mieliśmy też takiego molocha dla 4 osób z 2 sypialniami, przedsionkiem itd ale stwierdziliśmy, że jest nam zbędny, szkoda miejsca i czasu więc pogoniliśmy go dalej
Nam służy do spania a do tego wiele miejsca nie potrzebujemy
.png)
AniaJ. napisał(a): ... Czasem myślę o tym, żeby zabrać mniejszy namiocik tylko do spania, ale trzymanie bagaży w samochodzie mnie nie przekonuje. Tzn już nie, bo kiedyś tak jeździliśmy. Wówczas konieczny jest jakiś pawilon ...
.png)
.png)
Ural napisał(a):Bardzo fajny namiot. Tylko czy nie za bardzo przeszklony. Wszystko widać jak na dłoni. Pokusa dla złodzieja.