Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

budka suflera??

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kiana
Croentuzjasta
budka suflera??

Nieprzeczytany postnapisał(a) kiana » 26.10.2006 20:56

pozdrav
potrzebuje b.pilne piosenke budki suflera - takie tango?? moze ktos ma albo moze ktos wie na ktorej stronie moge ja pobrac?
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 26.10.2006 22:43

Podaj adres e-mail to Ci podeślę(plik ok 4,5MB)
Pozdrav.
kiana
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kiana » 26.10.2006 22:56

wow bardzo hvala :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Łukasz.D
Croentuzjasta
trochu dziwne

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz.D » 27.10.2006 07:41

Tak się zastanawiam jak się ma twoj mail do pytania o zespoł ? :)
apocaliptyca i Budka Suflera - niezłe połączenie :)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 27.10.2006 07:59

Może poprostu ma szerokie zainteresowania a może to dla kogoś :D. Ja słucham od Emmy Chapplin, przez Lady Pank, Budkę Suflera po Iron Maiden, Metallicę, Judas Priest, ale i posłucham też La Gazza Ladra - nie wiem czy dobrze piszę - Sroka złodziejka Rossiniego a i o wczesnych Floydów zahaczę typu "Atom Heart Mother". A ostatnio Katie Melua - to gdzie Iron Maiden do Katie Melua :lol:

Pozdraviam
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 27.10.2006 08:04

ja mam pocztę kaczory.pl
:wink:
Co wcale nie znaczy że jestem związana z pewna partią :lol:
kiana
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kiana » 27.10.2006 09:07

:) po prostu z ta piosenka wiaze sie moj pobyt w polsce to lato :) a piosenka ktora najlepiej opisuje to lato w polsce jest -a ja wole marihuanę- zespolu happysad :D
a tak to iron maiden,iced earth,j.joplin,b.marley,dream theater,jimi hendrix,queen...i tego typu muzyki slucham na codzien..ale czasami zdarzy sie ze poslucham i ..."Czy ktoś widział Dziub Dziuba? Gdzie się schował Dziub Dziub?".. wiec wszystko jest wzglednę :D
pozdraw
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 27.10.2006 13:17

Hm... "Over The Hills And Far Away" Czy to przypadkiem nie Gary'ego Moore'a ;) :?:
kiana
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kiana » 27.10.2006 13:42

heh,kto pyta,nie bladzi :) ale nie od gary moore-a,nie wiem moze ma taka piosenke,ale mnie chodzilo o nightwish albo led zeppelin - polecam :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 27.10.2006 13:44

kiana napisał(a):heh,kto pyta,nie bladzi :) ale nie od gary moore-a,nie wiem moze ma taka piosenke,ale mnie chodzilo o nightwish albo led zeppelin - polecam :D

Nightwish zrobił z tego utworu cover natomiast jest to stary kawałek właśnie Gary'ego Moore'a. Pytanie było retoryczne. Polecam oryginał :D

Pozdraviam :papa:

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone