Brela - szukam apartamentu dla 2 dorosłych + 2 dzieci
Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Już nie szukam - znalazłem i zarezerwowałem Oczywiście wszystko dzięki Wam - cromaniakom Dzięki za pomoc w wyborze - teraz pozostało tylko czekać do lata Pozdrawiam
Witam!Ja rowniez prosze o namiary jakiegos fajnego apartamentu 2+2w tych okolicach,rowniez interesuje mnie apartament dla dwoch adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :[/code][/quote][/i]
To ja też proszę o namiary kwater w Breli dla 5 osób 2+3 (może byc też Promajna, Tucepi). Dzięki z góry Sławek adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Adres do wlascicieli jak podałem , tel. 0917332276 (Jasna) mówi po angielsku
Dom stoi przy w Breli przy ul Frankopańskiej, do sklepu 50 m, do plaży
80 schodków (w jedną stronę) do centrum 500 m