Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela - szukam apartamentu dla 2 dorosłych + 2 dzieci

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
12aga123
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) 12aga123 » 28.02.2008 17:08

Bona napisał(a):To ja też proszę o namiary kwater w Breli dla 5 osób 2+3 (może byc też Promajna, Tucepi). Dzięki z góry Sławek adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
:lol:
Nie będę oryginalna i ja też proszę o namiary , gdyż w tym roku planuję spędzić w tych okolicach urlop. Będę wdzięczna .aga1artur@op.pl
Dzięki.
bigi767
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bigi767 » 28.02.2008 23:32

witam, ja też bym prosiło namiary na sprawdzone kwatey w Breli
mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

pozdrawiam :D
larry123
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) larry123 » 01.03.2008 23:59

Jeżeli ktoś z Was szuka apartamentu nieco z boku ale blisko do sklepu i bardzo blisko do morza (43 schodki..... :lol: ) to polecam poniższy adres.
byliśmy tam rok temu i polecamy.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

pozdr. Piotrek
dziubelek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dziubelek » 06.03.2008 18:36

Czy ja rownież moge prosic o apartamenty w Breli na adres e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 06.03.2008 19:08

Tutaj szukać - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :D
Najlepiej w Jarduli lub Podrace :D
dziubelek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dziubelek » 10.03.2008 10:29

mkm, dzieki. Wlasnie szukam, mam nadzieje, ze cos znajde dla naszej czelotki. Pozdrawiam
bietka1964
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bietka1964 » 14.03.2008 07:38

Możecie polecic coś z tej listy?Szukam ap. z 2 sypialniami dla 5 osób lub 2i3 osobowego.Termin drugi tydz lica-w zasadzie bez znaczenia-dostosujemy się.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ze względu na dziecko blisko do plaży i sklepu-to ze względu na mnie :lol:
Basman
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basman » 14.03.2008 12:21

Witajcie Kochani
My w zeszłym roku byliśmy w Breli. Bardzo sympatyczna miejscowośc, wybierając apartament musicie pamietać, że 100m do plaży w Breli oznacza 100m w dół ( potem pod górę) dlatego jadąc z dziećmi należy o tym pamiętać. Apartament w którym byliśmy leżał 5m do plaży i należał do rodziny Novak. Gorąco polecamy właśnie dla rodzin, blisko tj 100 i 150m są knajpki, coś w stylu GRYFA to 300m do centrum ok 2000 m śliczną promenadą. Poniżej podaję linka. Życzę owocnych poszukiwań kwatery, my juz mamy to za sobą w tym roku padło na Podaca.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
bietka1964
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bietka1964 » 14.03.2008 21:47

Nie mogę nigdzie w Breli znależć wolnego ap 2i 3 osobowego.Napisałam j.w. i czekam tu na odzew.Jedziemy na poczatku lipca.Macie inne godne polecenia namiary blisko morza i sklepu?
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Brela - szukam apartamentu dla 2 dorosłych + 2 dzieci - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone