Ostatnia dzielnica Breli. Jak będziecie mieli jakąś łódkę, pontonik to można przepłynąć do zatoki Vrulje.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
.png)
To moze wiesz cos o villa nicola put luka 61pawelwn napisał(a):hoboo napisał(a):Witam w tym roku jade do breli pierwszy raz mam pytanie czy apartament na ul Put Luke to dobra lokalizacja
Bylem dwa razy. Bardzo fajna lokalizacja cisza i spokoj, kameralna plaza. A jaki adres dokladnie ?
.png)
.png)
A jaka odleglosc jest z ul Put Luka do najblizszej plazy i czy zejscie jest bardzo stromeTorac napisał(a):bardzo sympatyczne zadupieAle do centrum 30min spacerku. Fajne plażyczki.
Ostatnia dzielnica Breli. Jak będziecie mieli jakąś łódkę, pontonik to można przepłynąć do zatoki Vrulje.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
.png)
.png)
Dzieki za odpowiedz mam jeszcze do ciebie pytanie odnosnie czy w breli jest jakis market gdzie mozna kupic art spozywcze i czy nie orientujesz sie czy gdzies w okolicy mozna kupic na targu swieze ryby jade pierwszy raz dlatego mam tyle pytanTorac napisał(a):Znam Luke tylko ze spacerów i nie wiem gdzie Twój ap. jest usytuowany. Dzielnica jest spokojna i nawet w lipcu jest tylu ludzi ile miejsc w apartmentach. Plaża Jakiruśa jest stosunkowo dużą plażą więc z miejscem problemu nie ma . Dojście do 5 min z dowolnego miejsca w Luke. Nie tak stromo jak w Ścit , Podraće ale jednak. Jeżeli zależy Wam na spokoju i nie musicie być codziennie w centrum to uważam że to dobry wybór
.png)
.png)
To w jakich przedziałach cenowych mozna wynajac apartament 2 osobowy w breli w lipcu bo jade w tym roku pierwszy raz do Chorwacji z ogłoszen w necie wydawało mi sie ze to najnizsza cena tym bardziej ze juz prawie nigdzie nie ma miejsc w apartamentach moze masz gdzies jakis sprawdzony apartamentjorgus111 napisał(a):hoboo napisał(a):A powiedz mi jeszcze czy 40 euro to duzo za apartament 2 osobowy w miesiacu lipcu w breli
Górna granica
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje