Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

BRELA Soline - blisko morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 11.06.2009 15:20

bardzo sympatyczne zadupie :!: Ale do centrum 30min spacerku. Fajne plażyczki.
Ostatnia dzielnica Breli. Jak będziecie mieli jakąś łódkę, pontonik to można przepłynąć do zatoki Vrulje.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
pawelwn
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelwn » 11.06.2009 15:39

hoboo napisał(a):Witam w tym roku jade do breli pierwszy raz mam pytanie czy apartament na ul Put Luke to dobra lokalizacja :?:

Bylem dwa razy. Bardzo fajna lokalizacja cisza i spokoj, kameralna plaza. A jaki adres dokladnie ?
hoboo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) hoboo » 11.06.2009 17:02

pawelwn napisał(a):
hoboo napisał(a):Witam w tym roku jade do breli pierwszy raz mam pytanie czy apartament na ul Put Luke to dobra lokalizacja :?:

Bylem dwa razy. Bardzo fajna lokalizacja cisza i spokoj, kameralna plaza. A jaki adres dokladnie ?
To moze wiesz cos o villa nicola put luka 61 :?: Napisz mi cos jak mozesz na temat tego miejsca jestem bardzo ciekawy tym bardziej za do Chorwacji jade pierwszy raz a tak jak mowisz ze cisza i spokoj tym bardziej mnie cieszy :)
Grzegorz Ćwik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorz Ćwik » 11.06.2009 18:39

Ja mieszkałem wyżej, dzielnica właśnie Soline, wszędzie blisko, ul Kacica, apartamenty Ribicic, sprawdzone, byłem tak 2x na 2 piętrze, trochę wysoko, podejście, ale jakie widoki...

Obrazek

pozdrawiam, Grzegorz. :wink: :lol:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 11.06.2009 21:32

Podrace jest spokojne i najkorzystniej położone :D
joasiasok
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) joasiasok » 12.06.2009 21:24

zgadzam się! I za 2 tyg już tam będę :D :D
hoboo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) hoboo » 12.06.2009 21:53

Torac napisał(a):bardzo sympatyczne zadupie :!: Ale do centrum 30min spacerku. Fajne plażyczki.
Ostatnia dzielnica Breli. Jak będziecie mieli jakąś łódkę, pontonik to można przepłynąć do zatoki Vrulje.
A jaka odleglosc jest z ul Put Luka do najblizszej plazy i czy zejscie jest bardzo strome :?: mam jeszcze pytanie czy w lipcu w tym rejonie jest duzo ludzi :?: Dzieki
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 12.06.2009 22:17

Znam Luke tylko ze spacerów i nie wiem gdzie Twój ap. jest usytuowany. Dzielnica jest spokojna i nawet w lipcu jest tylu ludzi ile miejsc w apartmentach. Plaża Jakiruśa jest stosunkowo dużą plażą więc z miejscem problemu nie ma . Dojście do 5 min z dowolnego miejsca w Luke. Nie tak stromo jak w Ścit , Podraće ale jednak. Jeżeli zależy Wam na spokoju i nie musicie być codziennie w centrum to uważam że to dobry wybór
hoboo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) hoboo » 12.06.2009 22:46

Torac napisał(a):Znam Luke tylko ze spacerów i nie wiem gdzie Twój ap. jest usytuowany. Dzielnica jest spokojna i nawet w lipcu jest tylu ludzi ile miejsc w apartmentach. Plaża Jakiruśa jest stosunkowo dużą plażą więc z miejscem problemu nie ma . Dojście do 5 min z dowolnego miejsca w Luke. Nie tak stromo jak w Ścit , Podraće ale jednak. Jeżeli zależy Wam na spokoju i nie musicie być codziennie w centrum to uważam że to dobry wybór
Dzieki za odpowiedz mam jeszcze do ciebie pytanie odnosnie czy w breli jest jakis market gdzie mozna kupic art spozywcze i czy nie orientujesz sie czy gdzies w okolicy mozna kupic na targu swieze ryby jade pierwszy raz dlatego mam tyle pytan :) Dzieki
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 12.06.2009 22:56

Market - KONZUM jest w centrum ale to daleko . Na pewno w Luke, Jarduli lub Zelici jest jakiś sklep. Znam te dzielnice jedynie ze spacerów. Targu z rybami w Breli z mojej wiedzy nie ma. Najbliższy to raczej w Makarskiej. Owocowy w Baśkiej lub w drugą stronę w Omiśu.
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 12.06.2009 22:59

....A właśnie wypuściłem sobie mailika z zapytanie o miejsce w Luke....
można na 2009 Podraće odpuścić....
hoboo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) hoboo » 14.06.2009 08:00

Torac napisał(a):....A właśnie wypuściłem sobie mailika z zapytanie o miejsce w Luke....
można na 2009 Podraće odpuścić....
A powiedz mi jeszcze czy 40 euro to duzo za apartament 2 osobowy w miesiacu lipcu w breli :?:
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 14.06.2009 08:04

hoboo napisał(a):A powiedz mi jeszcze czy 40 euro to duzo za apartament 2 osobowy w miesiacu lipcu w breli :?:

Górna granica :wink:
hoboo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) hoboo » 14.06.2009 08:16

jorgus111 napisał(a):
hoboo napisał(a):A powiedz mi jeszcze czy 40 euro to duzo za apartament 2 osobowy w miesiacu lipcu w breli :?:

To w jakich przedziałach cenowych mozna wynajac apartament 2 osobowy w breli w lipcu bo jade w tym roku pierwszy raz do Chorwacji z ogłoszen w necie wydawało mi sie ze to najnizsza cena tym bardziej ze juz prawie nigdzie nie ma miejsc w apartamentach moze masz gdzies jakis sprawdzony apartament :?: :)
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 14.06.2009 09:07

jorgus111 napisał(a):

Moim zdaniem bliżej standardu (+ -) 5Euro.
20E za os. to górna granica przy apartamencie 4osobowym.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

BRELA Soline - blisko morza - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone