Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

BRELA - poszukuję namiarów na apartamenty itp.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jovana27
Podróżnik
BRELA - poszukuję namiarów na apartamenty itp.

Nieprzeczytany postnapisał(a) jovana27 » 27.03.2007 20:02

Już się produkuję na tym forum od jakiegoś czasu...nareszcie mam miejsce - Brela.
Jeśli macie jakieś sprawdzone, fajne lokum, to będę wdzięczna za info. Co rozumiem przez fajne ? Blisko morza, myślę, ze do 150 m będzie ok. jedziemy w dwie pary, więc dwie sypialnie to podstawa, termin wyjazdu - początek września.
Najbardziej marzy mi się jakaś willa tuż nad morzem......w każdym bądź razie za wszelkie informacje z góry serdecznie dziękuję!

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Basman
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basman » 27.03.2007 20:09

hej
Możesz spróbować na stronie breli
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
jest tam dużo aprtmanów i fajnie są opisane
tu też jest dużo ale gorzej podane

My w tym roku też wybieramy się do Breli w sierpniu apart. mamy nad samym morzem
pozdrawiamy Basia i Marian :)
jovana27
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jovana27 » 27.03.2007 20:19

dzięki! a możecie wysłać na mojego maila coś o tych apartamentach, do których jedziecie,? może skorzystam :D
szreder
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) szreder » 17.04.2007 16:21

do BASMAN !!!

Możecie podać konkretny namiar na jakąś kwaterkę, wktórej byliście.
Będę wdzieczny
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
hondac
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hondac » 17.04.2007 20:05

jovana27 napisał(a): Blisko morza, myślę, ze do 150 m będzie ok.

Masz świadomośc,że 150 m w Breli to bardzo daleko ?
To miejsowość tarasowa więc albo schodami w doł.a z powrotem w góre,albo drogą a wtedy ze 150 robi się 500 ...
Grzegorz Ćwik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorz Ćwik » 19.04.2007 15:56

wszystko zależy w której części Breli znajduje sie apartamant. W części północnej, czyli od strony Splitu apartamanty rozłożone są nawet przy samej plaży, ale czym bliżej centrum, tym są one wyzej położone.; Nie przesadzajcie z tymi odległościami, wszystko dla ludzi, a gdzie duch sportowy.
Inna sprawa z małymi dziećmi, tu może być problem, bo jednak do apartamantów jest pod góre, cos za coś, ale jakie widoki.
Nie zamieniłbym się na inne miejsce w okolicy Makarskiej.
Pozdrawiam, Grzegorz. :wink:
doni
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) doni » 20.04.2007 09:11

Witam.

Wybieram się do Chorwacji od 20.06.2007 r. Pierwszy tydzień spędzam w Slatinie na wyspie Ciovo, chcemy zobaczyć wodospady Krka, Trogir i Split (apartament zarezerwowany dzięki pomocy Madzi – pozdrowienia :) ) a nastepny tydzień na wyspie Brac w miejscowości Bol, hotel Bonaca. To mój trzeci wyjazd do Chorwacji (poprzednio Zaton oraz Igrane). Czytając jednak Wasze posty o miejscowości Brela i oglądając zdjęcia zamarzyłam, aby pojechać wcześniej i pobyć tam 5 dni.
Wobec powyższego, korzystając z Waszego doświadczenia proszę o pomoc:
1.Którą dzielnicę Breli polecacie (pięknie jest chyba wszędzie a w czerwcu nie powinno być jeszcze tłoku, więc może bliżej centrum też może być, wtedy byłoby bliżej do Baskiej; ile trwałby spacer z dzielnicy Luka do Baskiej?)
2.Gdzie najlepiej zaparkować szukając apartamentu (nie zakładam, żeby przejść wszystkie dzielnice, wyczytałam że spacer trwa ok. 40 min, plus oglądanie kwater to zajęłoby trochę czasu-jadę z dzieckiem- dlatego wolałabym skupić się na konkretnej dzielnicy )
3.Jeżeli, ktoś może podać sprawdzone namiary na apartamenty (dwie osoby dorosłe plus dziecko, termin 15-20.06.2007 to będę wdzięczna); strony zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link znam
4.Zależy mi na łagodnym zejściu do morza i ładnym widoku z balkonu czy tarasu apartamentu (schody mogą być) w miarę blisko plaży, klimatyzacja mile widziana

Mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Za wszystkie sugestie dziękuję, pozdrawiam wszystkich (zwłaszcza “Greka” to głównie dzięki niemu chce jechać do Breli) i życzę udanych wakacji
zosia2005
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) zosia2005 » 27.03.2008 20:44

Grzegorz Ćwik napisał(a):wszystko zależy w której części Breli znajduje sie apartamant. W części północnej, czyli od strony Splitu apartamanty rozłożone są nawet przy samej plaży, ale czym bliżej centrum, tym są one wyzej położone.; Nie przesadzajcie z tymi odległościami, wszystko dla ludzi, a gdzie duch sportowy.
Inna sprawa z małymi dziećmi, tu może być problem, bo jednak do apartamantów jest pod góre, cos za coś, ale jakie widoki.
Nie zamieniłbym się na inne miejsce w okolicy Makarskiej.
Pozdrawiam, Grzegorz. :wink:

Właśnie chcieliśmy sie wybrać do Breli (2os dorosłe i 2,5dziecko) - willa Mate albo Ivanić, taką nalazłam ofertę. Boję się czy nie będę przeklinać odległości willa-plaża+dziecko. Warto? Może masz inne ciekawsze namiary bliżej morza w Breli albo może Promajna - za rosądną cenę.
mój ades: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
DZIĘKUJĘ
antyma
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) antyma » 03.04.2008 15:56

Basman napisał(a):hej

My w tym roku też wybieramy się do Breli w sierpniu apart. mamy nad samym morzem

Witam, możesz podać namiar na tą kwaterkę;) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam,
antyma
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) antyma » 03.04.2008 15:57

Basman napisał(a):hej

Witam, możecie podać namiary na tą kwaterkę;) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam,
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 03.04.2008 18:08

Witaj,
Na początku września nie ma po co rezerwować!!!..
Kwatery do wyboru do koloru no i o wiele taniej niz przez internet..
4razy byłam w cro we wrześniu, zawsze w ciemno i najwięcej płaciliśmy 30E za dwie osoby za Dubrovnikiem.W Tucepi 9E za osobe, w Orebic 12E za osobę.
Zaznaczam ze wszystkie kwatery mieliśmy bardzo duże, z tarasem, sypialnia, łazienka, salon i kuchnia..
ok 20-30m do plaży, więc bliziutko:))
Na miejscu zawsze wiesz co bierzesz!!
Zreszta poszukaj na forum jest wiele wątków podobnych do Twojego:)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 03.04.2008 19:00

Ines.
Moglabys sie na zdjęciu bardziej w swoje prawo przesunąć....
:mrgreen:
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 04.04.2008 00:31

no no :twisted:
chyba sie jednak juz nie da 8)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 04.04.2008 07:17

ines napisał(a):no no :twisted:
chyba sie jednak juz nie da 8)
:? 8)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 04.04.2008 21:30

Hm, nie wiem co mam powiedzieć. Ileż to osób interesujących przewija się przez forum.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje