Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Breala , Villa Ivanac

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
matrixer
Podróżnik
Breala , Villa Ivanac

Nieprzeczytany postnapisał(a) matrixer » 12.08.2010 19:30

Witam CROmaniaków! :D
Był ktoś z Was w Villa Ivanac w miejscowosci Brela? Jesli tak to jakie wrażenienia? Czy to gniazdko jest godne polecenia na dwutygodniowe wczasy? :D
pozdrawiam wszystkich miłosnikow Chorwacji :)
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 12.08.2010 21:08

matrixer napisał(a):Witam CROmaniaków! :D
Był ktoś z Was w Villa Ivanac w miejscowosci Brela? Jesli tak to jakie wrażenienia? Czy to gniazdko jest godne polecenia na dwutygodniowe wczasy? :D
Podaj adres tego gniazdka :D
matrixer
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) matrixer » 12.08.2010 21:33

jasio napisał(a):
matrixer napisał(a):Witam CROmaniaków! :D
Podaj adres tego gniazdka :D

adresu nie znam... podam fotke tego apartamentu
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Lord79
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lord79 » 13.08.2010 07:52

Apartamentu nie znam, ale z tego co widać na zdjęciach jest to samo centrum Breli przy samym porcie. Ja bym tam nie szukał kwatery. Jeśli szukasz trochę spokoju to lepisze będą kwatery w dzielnicach na północ od portu czyli: Podrace, Scit i Stomarica. Jest tam wiele pięknych plaż, codziennie można być na innej;)
matrixer
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) matrixer » 13.08.2010 18:09

Lord79 napisał(a):Apartamentu nie znam, ale z tego co widać na zdjęciach jest to samo centrum Breli przy samym porcie. Ja bym tam nie szukał kwatery. Jeśli szukasz trochę spokoju to lepisze będą kwatery w dzielnicach na północ od portu czyli: Podrace, Scit i Stomarica. Jest tam wiele pięknych plaż, codziennie można być na innej;)

Dzieki za info. Co do ciszy to nie jestem, aż tak wymagajacy. Mówisz, że to centrum Breli. Ile wtedy minut zajmuje dojście do Baska Voda? Aha , no i te plaże w pobliżu.. Czytałem ,ze VRULJA jest bardzo ładna.Jak na nia trafic i ile czasu spacerkiem zajmuje do niej dojście?
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 15.08.2010 19:18

Do Baśkiej z tej lokalizacji masz 15 min spacerkiem a do Vrulja ok. 45 min.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 15.08.2010 20:38

Widzę że jest to kwatera na samym rozjeżdzie dróg,byłem kawałek dalej w stronę Baśki,praktycznie na wprost tej kwatery masz schody które schodzą do portu.Do Baśki 10-15min.
matrixer
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) matrixer » 17.08.2010 18:32

dziekuje Wam za informacje... mam jeszcze takie pytanko: jak trafić od tego portu na plaże Vrulja?
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 17.08.2010 20:50

matrixer napisał(a):dziekuje Wam za informacje... mam jeszcze takie pytanko: jak trafić od tego portu na plaże Vrulja?
Nigdy nie byłem na tej plaży ale z tego co się orientuje to jest ona miedzy Brelą a Pisakiem jakieś 5 km od portu . :)
Przez Brelę betonowym deptakiem tuż przy morzu nawet rowerem można a dalej ponoć ciężko.
Coś więcej powinien wiedzieć consett0805 był w tym rejonie-szukaj jego postów :)
Ostatnio edytowano 18.08.2010 07:13 przez jasio, łącznie edytowano 1 raz
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 17.08.2010 21:31

matrixer napisał(a):dziekuje Wam za informacje... mam jeszcze takie pytanko: jak trafić od tego portu na plaże Vrulja?

Najlepiej łódką - bez żartów.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje