Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brawa dla Anki głogowianki

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ikar
Croentuzjasta
Brawa dla Anki głogowianki

Nieprzeczytany postnapisał(a) ikar » 14.02.2011 12:25

Cześć Ania. Jeśli dobrze widziałem to cała Twoja rodzina poszalała w kocim konkursie, a wygrał chorwacki :) Gratulacje.
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 14.02.2011 12:40

Dzięki serdeczne. :D

Ale mnie zaskoczyłeś....No nie spodziewałam się. :lol:

Nic nie poradzimy, że my kociarze. :)

Serdecznie pozdrawiam.
Marek73
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek73 » 14.02.2011 20:56

Gratki Aniu

Też chciałem oddać fotę swojego sierściucha ale jakoś w końcu do MOK - u nie doszedłem :D

I całe szczęście bo wychodzi na to, że to rywalizacja prawie "bratobójcza" by była :D
SVIBANJ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SVIBANJ » 14.02.2011 21:07

ikar napisał(a):Cześć Ania. Jeśli dobrze widziałem to cała Twoja rodzina poszalała w kocim konkursie, a wygrał chorwacki :) Gratulacje.

Wygląda na to,ze Ania Kameleon narozrabiała :D .Ale co konkretnie, może więcej szczegółów ?
ikar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ikar » 15.02.2011 07:27

"Pierwsze koty za płoty - tym powiedzeniem można podsumować pierwszą edycję konkursu fotograficznego "Mruczando". Zorganizowany przez Stowarzyszenie Pomocy Zwierzętom Amicus oraz Miejski Ośrodek Kultury w Głogowie propagował fotografię jako dziedzinę sztuki, ale przede wszystkim koci czar. Do uwiecznienia w obiektywie kociej gracji chętnych nie brakowało. - Jesteśmy mile zaskoczeni jego popularnością. Na konkurs wpłynęło ponad 40 zgłoszeń, każde zgodnie z regulaminem zawierało dwie fotografie. Przysłano do nas zdjęcia nawet z Jeleniej Góry i Żyrardowa. Można zatem powiedzieć, że konkurs był niemal ogólnopolski. Mamy nadzieję, że uda nam się go kontynuować w kolejnych latach w okolicach Dnia Kota, który przypada na 17 lutego - mówiła Karolina Telwikas z MOK. Jury w pierwszej edycji nagrodziło trzy pierwsze miejsca i przyznało osiem wyróżnień. I nagrodę odebrał Robert Krysztof autor fotografii zatytułowanej "Polowanie". - Fotografia to pasja całej naszej rodziny. W swoim archiwum mamy kilka tysięcy zdjęć i na całkiem sporej ilości uwiecznione zostały właśnie koty. Ich pełne energii życie sprawia, że są one znakomitymi modelami. Nie łatwo było zatem wybrać te dwa do konkursu. Ostatecznie zwycięzcą okazała się kotka z Chorwacji, uchwycona w czasie jednego z naszych wakacyjnych wyjazdów - powiedział nam pan Robert. Swoje zdjęcia zgłosiły również żona pana Roberta i córka. - O konkursie przeczytałam w internecie a dokładnie na portalu glogow.info.pl. Z naszego rodzinnego archiwum wybrałam zdjęcie pt .„Oświadczyny” . Jest ono bardzo romantyczne, ponieważ uwieczniłam na nim spotkanie kotki o imieniu Kasia, która mieszka u mojej mamy, z jej adoratorem. W milczeniu spędzali to letnie popołudnie w cieniu jednego z drzew - opowiadała nam pani Anna Wrońska-Krysztof, która za swoje zdjęcie otrzymała wyróżnienie. "
:) :) :) :) :) :)
Tymona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tymona » 15.02.2011 19:20

Anula - i ja dołączam do gratulacji !!! A może pokazałabyś nam Twoje kocisko ?

A Ikarowi dziękuję za przeciek :wink: :lol:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 15.02.2011 19:31

Tymona napisał(a): A może pokazałabyś nam Twoje kocisko ?

:wink: :lol:

Popieram, popieram :D
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 15.02.2011 20:13

No moi Kochani, ale przed Wami nic się nie ukryje. :-)

Ikar mnie zdemaskował.

Marek73 napisał(a):Gratki Aniu

Marku serdecznie dziękuję. :-)

Marek73 napisał(a):Też chciałem oddać fotę swojego sierściucha ale jakoś w końcu do MOK - u nie doszedłem :D

Szkoda, ale za rok kolejny konkurs odbędzie się.

Przypadkiem przeczytałam, że jest organizowany koci konkurs w MOK'u, a że my straszni kociarze to czemu mielibyśmy nie wziąć w nim udziału. ;-)

Marek73 napisał(a): wychodzi na to, że to rywalizacja prawie "bratobójcza" by była :D

Marku ja tam nie obraziłabym się gdybyś wziął udział. :lol:

SVIBANJ napisał(a):Wygląda na to,ze Ania Kameleon narozrabiała :D

Ja narozrabiałam? :roll: :oops: :la: Nie...nie, tylko siedzę sobie cichutko. ;-)

SVIBANJ napisał(a): Ale co konkretnie, może więcej szczegółów ?

tutaj do poczytania artykulik a tutaj kocia galeria

Tymona napisał(a): A może pokazałabyś nam Twoje kocisko ?

wojan napisał(a):Popieram, popieram :D

Okej, okej...obiecuję, że pokażę wygrane kotki. :-)
Wrzucę tylko do picasy.

Tymona napisał(a): A Ikarowi dziękuję za przeciek :wink: :lol:
.

Z Ikara to szpieg pierwsza klasa. :lol: Dopiero później do mnie doszło, w jaki sposób kolega wyszpiegował?... :lol: W necie nic się nie ukryje. 8O

Wiem, że na forum sporo nas kociarzy. Obiecuję, że poinformuję brać cromaniaków o kolejnym konkursie.:-)

Ściskam Was mocno. :hearts:

PS. Koty górą...a już niedługo święto. :hearts:
Mdziumka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mdziumka » 15.02.2011 21:38

Ech .... łza się w oku kręci. Z radości, ze wzruszenia i z dumy :D Strasznie się cieszę Twoim(Waszym) sukcesem i pęcznieje z dumy.Zupełni jakbym to ja ten konkurs wygrał
:D :D :D

SVIBANJ
Basiulinek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 15.02.2011 21:55

Aniu! Gratulacje! Wasze zdjecia,a raczej portrety kotow,wspaniale!

Ja tez "kociara" jestem! :D

Pozdrowienia!
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 15.02.2011 22:02

Aniu, gratulacje dla całej Twojej rodziny :D
Poczytałam sobie i pooglądałam zdjęcia. Strasznie słodkie kociaki! I absolutnie nie zgadzam się z autorką artykułu, która pisze, że zwycięski, chorwacki kot jest dziwaczny i brzydki... Po prostu czai się.

Fajny taki koci konkurs. Życzę dalszych sukcesów :D
Pozdrawiam serdecznie :papa:
sroczka66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sroczka66 » 16.02.2011 08:51

Wielkie gratulacje, dla Ciebie, Aniu i Twojej rodzinki!

Obrazek
dorota19
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorota19 » 16.02.2011 09:05

Gratulacje Aniu :wink:
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 16.02.2011 15:10

Mdziumka napisał(a):Ech .... łza się w oku kręci. Z radości, ze wzruszenia i z dumy :D Strasznie się cieszę Twoim(Waszym) sukcesem i pęcznieje z dumy.Zupełni jakbym to ja ten konkurs wygrał
:D :D SVIBANJ

SVIBANJ to Twoje słowa mnie bardzo wzruszyły. :) Ogromnie za to dziękuję....

Jak to miło przeczytać tyle ciepłych słów od forumowych croprzyjaciół. :lol:

A moje oczy widzą, że ktoś się w kameleona zabawił. :lol: :wink:

Gorąco Cię pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.

Basiulinek napisał(a):Aniu! Gratulacje! Wasze zdjęcia,a raczej portrety kotow,wspaniale!

Basiulinku Wielkie dzięki. Na prawdę łza mi się zakręciła. :-)

Basiulinek napisał(a):Ja tez "kociara" jestem! :D

No to chyba musimy założyć klub.... Nie ma innego wyjścia. :wink: :hearts: My kociarze musimy się razem trzymać. :-)

Basiulinku wielki cmokas. :-)

maslinka napisał(a):Aniu, gratulacje dla całej Twojej rodziny :D

Aga dziękuję bardzo.... Ogromnie ucieszył mnie Twój wpis, bo jakoś ostatnio nie miałyśmy kontaktu. Przyznaję... z mojej winy. :oops:
Ale po cichutku podczytuję o Twoich wspaniałych wojażach. :-)
Cieszy mnie to i podziwiam za tyle zapału i energii.
Oby tak dalej...

maslinka napisał(a):. Strasznie słodkie kociaki!

Prawda....Fajny ten koci świat. :-)

maslinka napisał(a):I absolutnie nie zgadzam się z autorką artykułu, która pisze, że zwycięski, chorwacki kot jest dziwaczny i brzydki... Po prostu czai się.

Dokładnie. masz rację...Byliśmy bardzo zaskoczeni, a jednocześnie oburzeni na autorkę artykułu. No cóż, powinna zaznaczyć, że to jej subiektywna opinia.

Kotka była inna od konkursowych kotów: biedna, bezdomną, wygłodzona, oczekująca małych, wystraszona, bojąca się ludzi i czaiła się, by napić się wody.

maslinka napisał(a):Fajny taki koci konkurs.

Fajny... za rok obiecuję zarazić brać cromaniacką. ;-)

maslinka napisał(a): Życzę dalszych sukcesów

Bardzo dziękuję, fakt - konkurs sprawił mi ogromną radość. :-)

Gorąco Cię pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego. :papa:

sroczka66 napisał(a):Wielkie gratulacje, dla Ciebie, Aniu i Twojej rodzinki

dorota19 napisał(a):Gratulacje Aniu :wink:

Dziewczyny bardzo serdecznie Wam dziękuję.:-) Miło mi z tego powodu. ...Mam kolejny miły dzień...:-)

:lol: Obrazek
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 16.02.2011 15:59

A ja "psiarz" jestem, ale też bardzo Ci Aniu gratuluję i czekam na nagrodzone fotki :)
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone