Czesiek63 napisał(a):....widzę jakaś przerwa a ja czekam na mój Sutivan waszymi oczami![]()
Obiecuję, że już niebawem będzie i Sutivan
.png)
Ostpreusse napisał(a):... zmusiłeś mnie niejako do zainwestowania w kolejny polar marki Hoya.
Ostpreusse napisał(a):Jestem pod wrażeniem, że ktoś potrafił wstać o 6 rano żeby coś sfotografować ...
Ostpreusse napisał(a):Mam pytanie jaka jest różnica (ogólnie) pomiędzy Chorwacją a Sardynią, której zaliczenie mam w planach...
.png)
Ja przed wyjazdem też kupiłem kolejnego icon_wink.gif Marumi ale tym razem z dodatkowymi powłokami co by się łatwiej czyściło, bo jak wiesz nie jest to takie łatwe.
Na drugim miejscu są austyjackie Alpy - ale to już całkiem inna historia ..
.png)
nero napisał(a):
A już za chwileczkę ... już za momencik ... Nerežišća, Milna, Sutivan, Mirca i Supetar.
.png)
piotrf napisał(a):Basiulinek napisał(a):mialas byc pracowita dzis wieczorem...![]()
I jest, wiem to z wiarygodnego źródła . . .
.png)

.png)
.png)
nero napisał(a):
Kawałek drogi live
.png)
nero napisał(a): ochłodzić te rozgrzane ciała w "naszym" Jadranie.
I tak na błogim lenistwie i dziecinnych wygłupach spędziliśmy czas w wodzie i na plaży, aż do zachodu słońca.
.png)
Adam.B napisał(a):Pani od KoziołaAldonka napisał(a):Nie zmieniaj, nie zmieniaj. Peljesac najpiękniejszy jesti Podobuce też fajne
oczekuję na ciebie na czacie
fb :*
.png)
nero napisał(a):
nero napisał(a):
Na manualne ostrzenie na wakacjach może brakować czasu![]()
Chyba lepiej zainwestować w szeroki kąt - w dobrej cenie to Sigma 10-20 albo Tokina 11-16.
Powrót do Nasze relacje z podróży