Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

BaSka

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
alutka
Podróżnik
BaSka

Nieprzeczytany postnapisał(a) alutka » 10.05.2007 19:18

Tez chcialam zatrzymac sie na Basce,ale ceny mnie odstraszyly.Poszukalam innych kwater blisko Baski.Mam taka w Krajlevicy to jest przy wiezdzie na Krk.Za 10 dni i 4 osoby,2dzieci,place 485 euro.Apartament klimatyzowany.Z oferty Adriatyku,ma 2 gwiazdki,reszta okaze sie na miejscu.Traktuje kwatere jako miejsce wypadowe.Chetnie dam namiary,a i jade w lipcu
robert29
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) robert29 » 18.05.2007 08:24

alutka napisał(a):Tez chcialam zatrzymac sie na Basce,ale ceny mnie odstraszyly.Poszukalam innych kwater blisko Baski.Mam taka w Krajlevicy to jest przy wiezdzie na Krk.Za 10 dni i 4 osoby,2dzieci,place 485 euro.Apartament klimatyzowany.Z oferty Adriatyku,ma 2 gwiazdki,reszta okaze sie na miejscu.Traktuje kwatere jako miejsce wypadowe.Chetnie dam namiary,a i jade w lipcu

witam
tez jade w lipcu i tez nastawilem sie na baske ale jak moze sz to podaj mi ten namiar do Krajlevicy
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
marcin.k
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin.k » 18.05.2007 09:07

Kraljevica to raczej nieciekawe miejsce, typowy beton. Może lepiej poszukajcie czegoś na wyspie. Baska jest faktycznie chyba najdroższa w całej okolicy, ale już w Krku jest taniej.
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 19.05.2007 12:03

Baska jest troszeczke droższa ale jest o wiele ładniejszym miejscem niż inne miejscowości na KRK, warto dołozyc kilka kun dziennie
damian u
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) damian u » 22.05.2007 13:52

Witam. Juz gdzieś pisałem że jadę do Baśki w sierpniu od 4 do 11
Wynająłem apartament dwópokojowy z kuchnią i WC za 50 euro/noc.
Jadę w trzy osoby. Apartament ok 50 m od morza z balkonem . Jedyna niedogodność to że będę musiał parkować auto 100 m dalej ale u właściciela na parkingu więc nie jest tak żle.
Apartament rezerwowałem już w lutym więc jakie ceny będą w sezonie nie wiem. Pisałem do kilku właścicieli i mieli wyższe ceny nawet w przewodnikach czytałem że Baśka jest najdroższa na Krk-u.
Jak będzie to zobaczymy , mówią że tam jest ładnie.
Jak ktoś może coś polecic w Baśce to dzięki.
kawo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawo » 22.05.2007 20:25

Byłem na KRK-u, byłem w Basce, byłem w samym KRk (miasto).
Drogo jak fiks. Jedno co mogę doradzić-aby było taniej należy szukac kwatery w okolicznych wioskach. Taniej nawet o połowę ( kumpel tak miał i wyszedł na tym całkiem nieźle jeżeli chodzi o finanse). Jednak na wiosce - to już nie ten klimat, nie te wrażenia.
kawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 21.08.2009 09:52

Witam !
Alutka, jeżeli byłaś w tek Kraljevicy to napisz mi coś więcej i daj mi namiar na kwaterę.
Pozdrawiam
Sławek
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
audiKSP
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) audiKSP » 04.03.2010 18:42

Wznawiam temat. W tym roku chciałbym pojechać do Baski. Czy ktoś może orientacyjnie powiedzieć mi ile będą kosztowały mnie kwatery pod koniec czerwca lub na początku lipca??? Chodzi mi o apartament dla dwóch małżeństw z dwoma oddzielnymi sypialniami.
Z góry dzięki.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.03.2010 18:55

kcapiga napisał(a):Wznawiam temat. W tym roku chciałbym pojechać do Baski. Czy ktoś może orientacyjnie powiedzieć mi ile będą kosztowały mnie kwatery pod koniec czerwca lub na początku lipca??? Chodzi mi o apartament dla dwóch małżeństw z dwoma oddzielnymi sypialniami.
Z góry dzięki.

forum/viewtopic.php?t=17804&start=0

Tu na pierwszej stronie masz zebrane agencje wynajmujące apartamenty, a także bezpośrednie namiary na kwatery. Przeszukaj zorientujesz się ile w tym okresie kosztuje wynajęcie czegoś w Baśce.
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 05.03.2010 07:30

forum/viewtopic.php?t=16820
Tu masz moją relację z Baski z 2007r. jest tam też link do apartamentu w którym byłam , ma 2 sypialnie nadaje się w sam raz dla 2 małżeństw . A co do cen to proponuje napisać do właściciela maila , bo ceny z 2007r. mogą być troszkę nieaktualne .
W razie pytań chętnie służę informacjami .
Pozdrawiam Ewa
audiKSP
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) audiKSP » 05.03.2010 08:40

Dziękuję za info. Na pewno jak znajdę troszkę czasu to przeczytam relację bo widzę... że jest co czytać. Sam byłem w Basce jakies 4-5 lat temu i teraz chcę tam wrócić. Okolicę znam i chodzi mi w zasadzie na jakie koszty muszę się nastawiać w tym roku bo wiadomo że to nie to samo co kilka lat temu.
Jeszcze raz pozdrawiam.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje