Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
O kurczę, Wy tu jak na zlocie! a ja tak dawno w barze nie byłem.
Witaj Zosiu z rańca. Wieczorem rozpalimy wirtualne ognisko, ja przyniosę kiełbaski i napitki. Zapraszam. Oczywiście będą również tańce.
zoohha napisał(a):Wstałam, kawkie naparzam idę na klawiatutowy zlot, a tu Cisza. POPADALI:-) . HEj Juras, dołóżmy drew)))
Zosiu ognisko rozbuchane ,czekamy na Twoją kawkę i śniadanko w wykonaniu Vinka:) zapraszamy do naszego domku,ooo już widzę Kominek nadciąga z flaszeczką złotego trunku echh... wspomnienia bezcenne Na chwilę obecną znikam na kilka godzin pobrykać po lesie
OK). Ciepło, kawka a i ziołowe tosty Magdzi są. Posililismy się. No nie Kominku , nie tak z rana . Adasiu walcowac sie nie da , bo Zeta jeszcze śpi, i Thompson milczy razem z nią . Juras żar będzie się tlił do popołudnia. Dbaj o niego.)
PS. Info z wczorajszej zlotowej nocy. Na zlot zamiast zdeklarowanch ok. 60 luda zjechało sie ok 30-paru. Żal...
Żal Ale i żal tego porannego sobotniego chłodu przed domkiem rozgrzewanego nastrojem przed innym domkiem ...
Kawa wypita. Jajo na miękko zjedzone. Wieczorem uroczystość rodzinna.
Może wdepnę do baru późną nocą.
pozdrav Svima
zoohha napisał(a): Będę "robić" za westalkę klawiaturowego ) TEGO ogniska zlotowego. Będę podsycać żar ).
Wspaniała i mądra decyzja Na obozach był piękny zwyczaj mianowania strażnika ognia. Dzięki temu była pewność, że będzie zawsze ciepło i jasno. I nie będzie się samemu.