Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bar cro.pl 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
termondar
Koneser

Postnapisał(a) termondar » 29.06.2010 13:42

Muliness napisał(a)::D :D :D ja też jestem Zdrówkooo za Piotrusia:) Jak się podszprycuje to sie komarzyce nawalą :)

Uważaj, komarzyce nawalone są jeszcze bardziej nienasycone jak na trzeźwo :) :) :) :wink:
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 29.06.2010 13:58

termondar napisał(a):Uważaj, komarzyce nawalone są jeszcze bardziej nienasycone jak na trzeźwo :) :) :) :wink:

Za to łatwiejsze ... :wink:
hajduczek
Cromaniak

Postnapisał(a) hajduczek » 29.06.2010 16:46

Weldon-Piotrze wooow....ale wyżerka :D delikatesy na maksa....dzięki.....i oczywiście....TWOJE ZDROWIE
dangol
Weteran

Postnapisał(a) dangol » 29.06.2010 20:17

Wcisnę się w tę Weldonową imprezkę, chociaż stołu tak :roll: nie zastawię. Okazja jednak duuuuuużo skromniejsza, niż Piotrowe 8) imieniny, ale za to podwójna :arrow: dziś mija trzy lata, jak dołączyłam do cropelkowego grona :D , a przy okazji przekroczyłam drugi tysiączek :wink:.

Obrazek

Lampeczka dla każdego z Was z tej okazji w podziękowaniu za miłe towarzystwo :papa:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.06.2010 20:22

No to zdrowie. Chlup
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 29.06.2010 20:46

Dangol, a ja nawet twego imienia nie znam, ale podróżuje z tobą
po moich ukochanych Sudetach.
Zajrzałabyś do Czermnej, jak się bardzo czachy ścisnęły i do Wambierzyc,
czy tamtejsi panowie dalej malowane oczy mają? :)

Ja, za lampeczkę to już podziękuję, bo mieszać nie lzia,
ale zrewanżuje się takim promocyjnym płynem, na zakup którego pani w monopolowym mnie namówiła.

Obrazek
nomad
Cromaniak

Postnapisał(a) nomad » 29.06.2010 21:07

Jak było zaproszenie, to wpadam :) (było w innym wątku, to znaczytutaj spotkałem chętnych na imprezkę u Piotrka. :D

Tam pominąłem parę osób obecnych tutaj, więc jeszcze raz Pozdrawiam Wszystkich Solenizantów i kolejnych gości, sroczka66-Ciebie też. :)

Piotrze-Weldonie Wszystkiego Najlepszego i udanej imprezy, ja bawię się u Ciebie świetnie (muza spoko).
Super imprezka, klimaty dorane dla każdego, tak jak zawsze trafiasz w gusta wszystkich.

Kiedyś powiedziałem Januszowi B :papa: (wiadomo któremu :) ), że tu na forum łączy pokolenia (sobą), widzę, że ma sprzymierzeńca w tym samym darze. :)

Te słowa, to nie jednodniowy prezent, więc niech dalej towarzyszy Ci poczucie humoru, powaga (nie gryzie się z tym pierwszym), spontan i tak trzymać :!: :D

weldon -well done :!: :wink: :)

Pozdrawiam. :D
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 29.06.2010 21:14

Dzięki nomad, ale mam powód, do wypicia.
Od pracowników takiego aniołka dostałem

Obrazek

Źle się dzieje, jak szef takie prezenty dostaje.

Idę się zalać. Zupełnie się mnie nie boją, tak mi wyszło :(

Polejmy ...

Obrazek
twister07
Cromaniak

Postnapisał(a) twister07 » 29.06.2010 21:16

słodki jest :)
nomad
Cromaniak

Postnapisał(a) nomad » 29.06.2010 21:19

dangol napisał(a):Wcisnę się w tę Weldonową imprezkę, chociaż stołu tak :roll: nie zastawię. Okazja jednak duuuuuużo skromniejsza, niż Piotrowe 8) imieniny, ale za to podwójna :arrow: dziś mija trzy lata, jak dołączyłam do cropelkowego grona :D , a przy okazji przekroczyłam drugi tysiączek :wink:.

Obrazek

Lampeczka dla każdego z Was z tej okazji w podziękowaniu za miłe towarzystwo :papa:

Dangol-Danusiu :) w takim razie dodatkowe serdeczne życzenia za kolejną okazję tego dnia i za postowy i obecności jubileusz w tak fajnym gronie.

Pozdrawiam serdecznie.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.06.2010 21:19

twister07 napisał(a):słodki jest :)

Piotrek? Wiadomo :D
nomad
Cromaniak

Postnapisał(a) nomad » 29.06.2010 21:22

:lol:

Który :?: :lol: :lol: :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.06.2010 21:28

A to już Twisterka trzeba spytać!
piotrf
Weteran

Postnapisał(a) piotrf » 29.06.2010 23:29

Wszystkie Piotrki słodkie są . . . :wink:

. . . ale . . . może chodzić o aniołka . . . :wink:
nomad
Cromaniak

Postnapisał(a) nomad » 29.06.2010 23:40

:) Tak też myślałem, że chodziło o aniołka,
tylko który Piotrek jest aniołkiem :wink: :D , czasem to jest :evil:
:lol: :lol: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone