Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bar cro.pl 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 27.10.2008 11:32

I jeszcze to :lol: "Księga skarg i zażaleń" :lol:

10.000 Janusza! Za co go kochamy, za co cenimy?!
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 27.10.2008 11:43

Obrazek Obrazek

Na imprezkę wpadnę wieczorem :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.10.2008 12:00

PANIE JANUSZU...OBY NIGDY NIE MIAŁ NAS PAN DOŚĆ...Obrazek
Goniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniak » 27.10.2008 12:06

I oczywiście ode mnie życzenia samych słodkości :hearts: :hearts: :hearts: a Janusza cenie za CAŁOKSZTAŁT :lol: Oj szykuje się dziś niezła imprezka w barze :wink:
Ja jeszcze 114 i zostanę Cromaniakiem :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.10.2008 12:32

Goniak napisał(a):I oczywiście ode mnie życzenia samych słodkości :hearts: :hearts: :hearts: a Janusza cenie za CAŁOKSZTAŁT :lol: Oj szykuje się dziś niezła imprezka w barze :wink:

No tak będziesz Cromaniakiem i nawet szykujesz się do tego...Twoje oczka zastąpiła uśmiechnięta buzia... :lol:
Goniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniak » 27.10.2008 13:59

alessandro1977 napisał(a):
Goniak napisał(a):I oczywiście ode mnie życzenia samych słodkości :hearts: :hearts: :hearts: a Janusza cenie za CAŁOKSZTAŁT :lol: Oj szykuje się dziś niezła imprezka w barze :wink:

No tak będziesz Cromaniakiem i nawet szykujesz się do tego...Twoje oczka zastąpiła uśmiechnięta buzia... :lol:

Tylko, że prawda jest taka, że w Cro byłam tylko raz (chociaż wybieram się na najbliższe wakacje), a na forum trafiłam przez mężą i zaczynałam trochę inaczej niż większość, najpierw było spotkanie lokalne, potem zlot, potem znowu spotkanie i zalogowanie się na forum, ale bez ujawniania, potem po kolejnych spotkaniach i zlotach postanowiłam się ujawnić- głównie dla kontaktu ze wspaniałymi ludźmi jakich wcześniej poznałam i tak tu jestem :wink:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 27.10.2008 14:26

No to jeszcze tu - Januszku Twoje zdrowie piję trunkiem adekwatnym do Twojej forumowej funkcji ... :D :D

Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.10.2008 14:42

Goniak napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):

Tylko, że prawda jest taka, że w Cro byłam tylko raz (chociaż wybieram się na najbliższe wakacje), a na forum trafiłam przez mężą i zaczynałam trochę inaczej niż większość, najpierw było spotkanie lokalne, potem zlot, potem znowu spotkanie i zalogowanie się na forum, ale bez ujawniania, potem po kolejnych spotkaniach i zlotach postanowiłam się ujawnić- głównie dla kontaktu ze wspaniałymi ludźmi jakich wcześniej poznałam i tak tu jestem :wink:

Ech Gosia...co z tego, że byłaś tylko raz...jestem pewien, że nie ostatni raz a co do wspaniałych ludzi to się zgodzę...czasami warto tutaj zajrzeć ze względu na nich... :wink: ..nawet, jeżeli czasami nie obejdzie się bez wymiany zdań... :lol:
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 27.10.2008 15:06

Januszu - to ja już rozumiem skąd ta zmiana awatarka :D
Pełen szacun - a mówią, że na świecie nie ma "dziesięciotysięczników" :!: :!: :!:
Pozdrawiam 8)
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 27.10.2008 16:12

Leszek Skupin napisał(a):W domu :lol:.... żona ze Szwajcarii wróciła... zdjęcia pokazywała (może kilka wrzucę, bo mnie rzuciły na kolana ;)), ale przywiozła kilka buteleczek zacnych trunków lokalnych ;), których nie omieszkaliśmy spróbować ;)

Pozdrav :papa:

Jak mi Lena kiedyś z Kanady wróciła, to zdjęcia oglądałem na samym końcu :lol: . Ach ta młodzież! Żadnego romantyzmu! :(
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 27.10.2008 16:22

1000 tysięcy!!! Ile to kliknięć i ile czasu nad klawiaturą!!! Chłopie podziwiam, pełen szacun i uznanie!
:D Życzę Ci, aby nigdy do głowy nie wpadła myśl opuszczania naszego forum!! :cry:

P.S. A i żony przez nas nie zaniedbuj! :oops:
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 27.10.2008 19:27

Janusz. Graty za wytrwałość i na zdrowie. :D
Obrazek
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.10.2008 20:36

Kolejka dla wszystkich :P :lol:

Obrazek

Ja zaraz jak w każdy poniedziałek, środę i piątek idę "machnąć" 30 basenów Obrazek

Wy tu sobie pijcie i dobrze się bawcie :lol: (ale uważajcie , bo oczka zostawiam) :wink:

Obrazek
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 27.10.2008 21:07

No to zdróweczko :!:

Fakt nie pracujemy już, siedzimy w barze :lol: ,ale jak nie ma szefa to my....
GDY NIE MA SZEFA :lol: :lol: :lol: :lol:
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 27.10.2008 21:09

Januszu: gratulacje i konkret: ognie, piwo, bankiet, szampan i obsługa.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone