Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bar cro.pl 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Goniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniak » 25.10.2008 19:45

Dobre orzeźwienie, zdrówko Janusz..
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.10.2008 19:55

Goniak napisał(a):Dobre orzeźwienie, zdrówko Janusz..

A dziękuję - Ty jeszcze nie na Lejdis Party :?: :lol:
Ostatnio edytowano 25.10.2008 19:57 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.10.2008 19:57

Złota myśl na wieczór:

Polakom coraz częściej dokuczają korki.
Powodują niepotrzebne przestoje, stratę czasu i nerwowość....
A ileż prościej byłoby zamykać jabole kapslem...
:devil:

Na zdrowie :wink:
Obrazek
Goniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniak » 25.10.2008 20:04

Janusz Bajcer napisał(a):

Zaraz idę, fryzurka już zrobiona, jeszcze drobna korekta makijażu i rozwiązane odwiecznego problemu: w co ja mam się ubrac?!!!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.10.2008 20:10

Goniak napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):

Zaraz idę, fryzurka już zrobiona, jeszcze drobna korekta makijażu i rozwiązane odwiecznego problemu: w co ja mam się ubrac?!!!

Może tak :wink:

Obrazek
Goniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniak » 25.10.2008 20:14

Niestety nie mam żółtych szpilek, ale idę czegoś szukać.. :wink:
Goniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniak » 25.10.2008 20:27

No dobra cosik tam znalazłam i opuszczaam Was (choć WAS jest niewiele tu dziś), jak dam radę odpalić kompa po powrocie to zgłoszę się na ten masaż stópek :wink: Dobranocka tymczasem
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.10.2008 20:41

Goniak napisał(a):No dobra cosik tam znalazłam i opuszczaam Was (choć WAS jest niewiele tu dziś), jak dam radę odpalić kompa po powrocie to zgłoszę się na ten masaż stópek :wink: Dobranocka tymczasem

No i poszła :lol: ale Wesoły Masorz czeka :wink:
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 25.10.2008 21:28

Odrobiłem się i ja . Wojan pewnie walczy z Matką Naturą - trzymajmy za niego kciuki. Szykujcie chłopaki coś dla Niego - jak wróci, będzie potrzebował wsparcia , a jeszcze masaż stópek Go czeka ... :wink:
Ja przed chwilą reanimowałem żonę i syna po ataku śmiechu w wyniku obejrzenia podesłanego przedwczoraj kota :)
Zatem siadam z Pilsnerem i ... nie jestem sam 8)
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 25.10.2008 21:57

Siemka wszystkim,
Tak trochę smutno bo parę dni temu nasza stara kotka Kitka odeszła do krainy wiecznych łowów :( Ostatnio rzadko się z nią widziałem, była cały czas u Rodziców a ja się włóczę po szerokim świecie. Jak ją ostatni raz widziałem latem to była po operacji ale jeszcze w dobrej formie...

Leszek Skupin napisał(a):Górki kurna, górki... każde górki budzią mój szcunek... czy to będzie 115m.n.p.m. od poz. morza czy to będzie 2500 m od poziomu 1000 m... ehhh góry moje góry góry Dedicated to zawodowiec & Typ & Kulki Pełny szacun i ukłony...

Leszek Skupin napisał(a):Kurrrrrr.... a ja ciągle słucham... Góry moje wierchy moje.... ojcze mój halny wietrze....

....... posłuchajcie i Wy.... Kamil szkoda że Ciebie tu nie ma.... Ku Chwale Gór :!:

Dzięki Lesiu za pamięć! Robi wrażenie ten kawałek, nie znałem tego.
Dla Ciebie i wszystkich coś w irlandzko-morskim klimacie, pośrednio przypomniane mi dziś przez przyjaciół.
Now Fiddler's Green is a place I've heard tell
Where fishermen go if they don't go to hell...

Szkocja od Irlandii niedaleko, muzyka i trunki też podobne.
Obrazek
Przywiezione ponad rok temu z pewnego wypadu. Wasze zdrówko!

maciek1956 napisał(a):Umiesz takie procenty pić :?: Pracowałem kiedyś w FSO i do czyszczenia głowić pamięci taśmowych mieliśmy spirytus, szkoda go było oczywiście do tych pamięci, przeszliśmy więc szkolenie w piciu mocnych trunków.

Spirytu sobie kiedyś spróbowałem łyka z samej ciekawości - przeszło przez gardło. Później sam coś pędziłem, moja śliwowica miała tylko 85 koni - szła przez kolumnę z wiórami dębowymi, ścisła kontrola temperatury i te sprawy, ale w końcu jestem alchemik z zawodu :)
Ostatnio edytowano 25.10.2008 22:08 przez zawodowiec, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.10.2008 22:02

A ja sobie siedzę z Piastem (w Lidlu puszka po 1.59 zł)

Obrazek

i słucham piosenki More , More

i proszę o tego kota :lol: :?:
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 25.10.2008 22:28

Leszek Skupin napisał(a):Kot

To było na 95 stronie naszych imprez :)

Kamilu - piękny ten Fiddlers Green . Znałem to polskiej wersji z 1989 r, z krakowskiego festiwalu szantowego. Oryginał jest wspaniały. Czuć ten tembr whisky w śpiewie :)
Pamiętam Twój szalony wypad . Szkoci piją jak Irlandczycy, a Ci jak Polacy :D
Szkoda kotki. Może "kot" poprawi Ci humor . 8)
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 25.10.2008 22:32

Plavcu, tak to było do Szkocji, dobrze pamiętasz :) Fiddler's Green po polsku mi właśnie dziś podesłał Morski Pas, do dzisiaj nie wiedziałem że jest polski przekład, znałem tylko orginał w kilku wykonaniach. Polskie wykonanie Romana Roczenia też bardzo fajne :)
Zaraz sobie obejrzę tego polecanego Kota.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.10.2008 22:47

Dzięki za przypomnienie kota :lol: i zapodam jeszcze Kraków :wink:
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 25.10.2008 23:11

Obśmiałem się i ... idę spać :D
Nic to,że czas dzisiaj ku zmianie idzie ! Natury nie oszukasz ! Każe spać - ku spaniu idziem :)
Laku noc 8)
P.S. Wojanie - jesteśmy z Tobą ! Pamiętamy ! Pamiętaj, że Goniak też może pamiętać :wink: :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone