Smacznego

.png)
Vjetar napisał(a):Dzięki i najlepszego.
walp napisał(a):Živjeli
.png)
ASIULA HK napisał(a)::lol:
I znowu impreza w godzinach pracy![]()
Januszku....Twoje zdrowie
Niedzwiad napisał(a):Dobra:)jestemi pije:) i czekam na Ryśka kozaka... to mój friends najukońszy i fanem byłem i przykład brałem i... kij zablokował mnie... popitoliło się we łbach od wina albo wiskey:) Rysiek?? Dawaj tu na rozmowe jak masz odwagę:) siurku Ty mały

Serce w pasy napisał(a):Niedzwiad napisał(a):Dobra:)jestemi pije:) i czekam na Ryśka kozaka... to mój friends najukońszy i fanem byłem i przykład brałem i... kij zablokował mnie... popitoliło się we łbach od wina albo wiskey:) Rysiek?? Dawaj tu na rozmowe jak masz odwagę:) siurku Ty mały
Chłopie. Nie przeginasz trochę?
Serce w pasy napisał(a):Oj Rysio, Rysio. Słodki jesteś, naprawdę. Jebie mnie Twoje ostrzeżenie. Co ty pieprzysz?
I nie kompromituj się tylko zdejmij tę buźkę!
Serce w pasy napisał(a):Jakie kurwa straty!!!!!!????????? Wam się już całkiem pojebało w głowach?
Postaw się jeden z drugim w tej sytuacji jako Ojciec a nie jako przykładny (twardy i głupi) funkcjonariusz!
anakin napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Niedzwiad napisał(a):Dobra:)jestemi pije:) i czekam na Ryśka kozaka... to mój friends najukońszy i fanem byłem i przykład brałem i... kij zablokował mnie... popitoliło się we łbach od wina albo wiskey:) Rysiek?? Dawaj tu na rozmowe jak masz odwagę:) siurku Ty mały
Chłopie. Nie przeginasz trochę?Serce w pasy napisał(a):Oj Rysio, Rysio. Słodki jesteś, naprawdę. Jebie mnie Twoje ostrzeżenie. Co ty pieprzysz?
I nie kompromituj się tylko zdejmij tę buźkę!Serce w pasy napisał(a):Jakie kurwa straty!!!!!!????????? Wam się już całkiem pojebało w głowach?
Postaw się jeden z drugim w tej sytuacji jako Ojciec a nie jako przykładny (twardy i głupi) funkcjonariusz!
![]()
![]()