Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bar cro.pl 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 17.07.2013 15:37

Miecia napisał(a):Wiesz co Niedzwiad........ciągle się czymś, lub kimś, zasłaniasz :roll:

:mrgreen:

Wszyscy winni wszyscy zli tylko ja dobry :boss: :boss:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 17.07.2013 15:41

Niedzwiad napisał(a):
Miecia napisał(a):Wiesz co Niedzwiad........ciągle się czymś, lub kimś, zasłaniasz :roll:

Czasami.......zabawny :wink: :lol:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 17.07.2013 16:07

Miecia napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):

Czasami.......zabawny :wink: :lol:

A na żywo jaki fajny. Miecia? Ze mną to Ty byś miała jak u Pana Boga za piecem hehhehe... po co pić w barze2?
Dawaj na żywca popijemy jak stare chłopy może nie ale zawsze to coś :mrgreen: Tylko tym razem to ja polewam. Bo Ty umiaru nie masz :mrgreen:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 17.07.2013 16:13

Niedzwiad napisał(a):A na żywo jaki fajny. Miecia? Ze mną to Ty byś miała jak u Pana Boga za piecem hehhehe... po co pić w barze2?
Dawaj na żywca popijemy jak stare chłopy może nie ale zawsze to coś :mrgreen: Tylko tym razem to ja polewam. Bo Ty umiaru nie masz :mrgreen:

Obrazek Obrazek Obrazek
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 17.07.2013 16:16

Miecia napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):A na żywo jaki fajny. Miecia? Ze mną to Ty byś miała jak u Pana Boga za piecem hehhehe... po co pić w barze2?

Obrazek Obrazek Obrazek

Mówiłem Miecia , mówiłem co złego to nie ja :mrgreen: to nie wierzyłaś :mrgreen:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 17.07.2013 16:22

Niedzwiad napisał(a):
Miecia napisał(a):

Obrazek Obrazek Obrazek

Mówiłem Miecia , mówiłem co złego to nie ja :mrgreen: to nie wierzyłaś :mrgreen:

Jak umrę :twisted: ......ze śmiechu :twisted: , to będzie to Twoja wina :twisted:

Obrazek
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 17.07.2013 16:24

Obrazek Obrazek Obrazek[/quote]

Mówiłem Miecia , mówiłem co złego to nie ja :mrgreen: to nie wierzyłaś :mrgreen:[/quote]

Jak umrę :twisted: ......ze śmiechu :twisted: , to będzie to Twoja wina :twisted:

Obrazek[/quote]

Nie ,nie ,nie Miecia , nie moja. Dopiero co kilka postów wstecz pisałem że każdego wina tylko nie moja :mrgreen: :mrgreen:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 17.07.2013 16:30

Niedzwiad napisał(a):Nie ,nie ,nie Miecia , nie moja. Dopiero co kilka postów wstecz pisałem że każdego wina tylko nie moja :mrgreen: :mrgreen:

Ale ja nie widzę tutaj każdego, tylko CiebieObrazek, no chyba, że ten każdy, to TyObrazek

Obrazek
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 17.07.2013 16:34

Widzisz Miecia? Bo tylko My do baru przychodzimy. Inni nie wiedzą co dobre :mrgreen:
Summit
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Summit » 10.08.2013 14:12

pytanie do znawcow tematu - chodzi o sklad drinku Jameson Libre ktory to zostal zasmakowany na wyspie Losinj.
Moze ktos sie z nim spotkal i podpowie co w sobie skrywa oprocz glownych skladnikow jak skrojona lemonka, Jameson, sprite...

pozdr
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 10.08.2013 15:20

Nie wygląda, żeby dodawali coś więcej.

Po prostu zmodyfikowana Cuba Libre, tylko zamiast białego rumu jest whiskey, a zamiast coli - sprite.
Oczywiście + limonka.
Summit
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Summit » 10.08.2013 17:07

podziekowal za linka
dodatkowo dodaja do tego 'brown sugar' ktory laczy sie z lekko rozgnieciona limonka pokrojona, reszta jak na zdjeciach J+S jak kto woli + lod - to info od tubylcow z Cro ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.09.2013 08:34

10.09.2004 - (9) dziewięć lat na forum :lol:

Zamówiłem w Barze :wink:

dziewięć drinków.jpg

Iza devet sela
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 10.09.2013 08:50

Janusz Bajcer napisał(a):10.09.2004 - (9) dziewięć lat na forum :lol:

Obrazek

9 Lat? Ojej, to wypada tę komunię przyjąć ;)
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 10.09.2013 09:35

No to kolejnych 9 lat Janusz :mrgreen:
... oczywiście w zdrowiu , szczęściu :mrgreen:

Tego Ci stary Niedzwiad życzy :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone