Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bar cro.pl 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 23.10.2008 21:20

marsylia napisał(a): dla mnie to był taki mega stres, że muszę odreagować :lool:

Może to pomoże :D :D

Obrazek

GRATULACJE :!: :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 23.10.2008 21:24

Wojan ... :D ... Nie wiedziałem, że i Ty nas podglądasz... Ty, Ty, Ty ... cichociemny :oczko_usmiech:. Jaka pogoda w Bieszczadach :?: :D

Anioły są całe zielone :D

:papa:
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 23.10.2008 21:27

Oooooch - widzę Marsylko, że juz się tu zabawiasz :D Jeszcze raz - GRATULACJE!!! Bardzo się cieszę. Znam jedną panią, która mówi, że urodzenie szóstki dzieci było niczym wobec zrobienia prawa jazdy :lol:

Wojan - Ty tu? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: To za pomoc w "Indonezji". "Dziabnij" sobie sam! :lol: :lol: :lol: :lol:
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 23.10.2008 21:32

Znowu mnie zepchnęło na mieliznę życia na chwilę i znowu straciłem :)
Po co zresztą się dziwię :D
Leszek - zaśpiewamy kiedyś razem epitafium ... To moja młodość ...
Ale już jestem z Wami :!:
Zdrowie tmavym Sarisem 8)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 23.10.2008 21:34

shtriga napisał(a):....Wojan - Ty tu? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: To za pomoc w "Indonezji". "Dziabnij" sobie sam! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ulka :oczko_usmiech: nikt nikogo nie zamierza dziabać :lol: także jak chcesz :D a mam nadzieję, że tak... dziabnij z nami :D...
Było już o Bieszczadzkich Aniołach... a Ty co zagrasz :?: :D
marsylia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 23.10.2008 21:34

Kochani dzięki, dzięki :smo: :smo: :smo: :hearts:
Ależ się cieszę :mrgreen:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 23.10.2008 21:36

Lesiu - cofnij się troche to zobaczysz,że pijak ze mnie setny :D :D i często tu siedzę przy barze :D :D ,a pogoda dzisiaj w Bieszczadach :D :D typowo barowa... :D :D

Ulcia - dziabać sam nie zwykłem, więc proponuję z Tobą Twoje zdrowie

Obrazek

Mam tylko nadzieję,że dzisiejsza impreza w barze nie skończy się tak

Obrazek
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 23.10.2008 21:38

plavac napisał(a):...
Zdrowie tmavym Sarisem 8)

Co straciłeś .... do odrobienia... :D ale co to o czym piszesz, że na zdrowie... :?: :D

Opadły już mgły

A ziemia toczy, toczy swój garb uroczy... :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.10.2008 21:43

Marsyko pamiętaj o tym znaku :wink:

Obrazek

Gratulacje za zdany egzamin - trzeba to oblać :lol:

Obrazek
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 23.10.2008 21:45

Marsylko - gratuluję :!: Wiem, jak się cieszy Twój mąż - co druga (?) impreza Jego :D

A co do kota - krótka opowieść z dzisiejszego popołudnia.
Leje, mokro, zimno. Patrzę przez okno w pracy - na zeschłych liściach leży kot, nieruchomo, oddycha równo ai miarowo - ale deszcz leje mu się na łeb i ogon - zero reakcji.Pokazuję kota pani Sylwii, miłośniczce wszelkich żywych stworzeń - dochodzimy razem do wniosku, że musiał zjeść coś trującego i teraz dogorywa. Pani Sylwia ubiera się, wychodzi na deszcz, podchodzi do kota i nachyla się - a ten się nagle budzi, widzi nad sobą zatroskaną twarz - i jak nie da susa !
Tak to nasza nadgorliwość przeszkodziła sybarycie w drzemce poobiedniej. I pewnie mówił - a co Was , k...., obchodzi, jak ja lubię odpoczywać !
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 23.10.2008 21:51

plavac napisał(a):... a co Was , k...., obchodzi, jak ja lubię odpoczywać !

:lool:

Kot
Goniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniak » 23.10.2008 21:58

Marsylko gratulacje..wypiłam za Twoje powodzenie pyszną, maminą naleweczką z pigwy, której generalnie mama nikomu nie daje, ale dla swojego ukochanego zięcia zrobiła wyjątek i ja korzystam. Obawiam się jednak, że Plavac ma rację i teraz na imprezach nie będzie wymowek, chociaż z tego co pamiętam na początku to aż piałam, żeby wszędzie jeździć :wink:

Potwierdzam, że Wojan bywa tu baaardzo często i wypijamy razem małe co nieco :lol:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 23.10.2008 22:12

Goniak napisał(a):Potwierdzam, że Wojan bywa tu baaardzo często i wypijamy razem małe co nieco :lol:

Gosiaczku - Twoje zdrowie :D :D

Obrazek
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 23.10.2008 22:12

Myślę, że musimy zakończyć tę imprezę :cry:

forum/viewtopic.php?p=318504#318504

:(
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 23.10.2008 22:14

Lechu - nie znałem "kota" :lol:
Dzisiaj sikam po nogach ja, jutro będzie sikał mój syn - miłośnik " a pies Ci morde lizał "

Hvala :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone