Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bywalco baru przypomina się iż upływa czas zgłaszania się na XIV zlot. Zlot, na którym, jak zwykle będzie dobra zabawa, poznamy nowych ludzi, i żel... będzie wyjeżdżać.
Więc kto jeszcze się nie zapisał- ma ostatnią szansę.
kjedi napisał(a):Bywalco baru przypomina się iż upływa czas zgłaszania się na XIV zlot. Zlot, na którym, jak zwykle będzie dobra zabawa, poznamy nowych ludzi, i żel... będzie wyjeżdżać. Więc kto jeszcze się nie zapisał- ma ostatnią szansę.
Kroisz mi serce na dwoje NIE , nie będę na tym zlocie i kolejny raz nie z mojej winy . . .
Już teraz pozdrawiam wszystkich tych , którzy tam będą , K.O. ( ma się rozumieć - wspaniałą robotę macie za sobą ) i życzę wspaniałej zabawy
Aguś , kawkę na zimno wypiję dzięki wielkie ( chyba czwarta dzisiaj ) pyyyyyyyyszna , mam zamiar kolejną porcję moreli zapakować do fermentacji , więc się przyda