Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bar cro.pl 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 30.07.2011 20:51

Adam.B napisał(a):ale ten Heineeken dobry taki zimniuteńki :) Nereczki od razu lepiej pracują :) dziękuje Jolu Buziak :* :)

Adasiu to ja dziękuję :D bo za Cro muzyczkę :hearts: nie jeden ale tysiąc buziaczków dla Ciebie i Januszka się należy :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo:
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 30.07.2011 20:53

twister07 napisał(a):
Jolanda napisał(a):Żyje się po to , aby pić, pije aby paść, pada aby wstać,
wstaje aby pić, pije aby żyć
:oczko_usmiech:

i tego się trzymajmy :D
jeszcze się trzymam ...jak długo zobaczymy ;)

:oczko_usmiech:
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 30.07.2011 20:54

Jolanda napisał(a):
Adam.B napisał(a):ale ten Heineeken dobry taki zimniuteńki :) Nereczki od razu lepiej pracują :) dziękuje Jolu Buziak :* :)

Adasiu to ja dziękuję :D bo za Cro muzyczkę :hearts: nie jeden ale tysiąc buziaczków dla Ciebie i Januszka się należy :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo:

niedługo rodzinka radyjka cro.pl :) zostanie na coś zaproszona :) ... odbędzie się to z okazji kolejnej już rocznicy radia w 2012 :) obecność obowiązkowa :) mogę tylko troszkę zdradzić :) .... że będzie świetna zabawa , tańce , dalmatyńska muzyka , festa całą noc , no i napoje różne różniste... :) :oops: :oops:
Kejter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kejter » 30.07.2011 20:58

Adam.B napisał(a):
Jolanda napisał(a):

niedługo rodzinka radyjka cro.pl :) zostanie na coś zaproszona :) ... odbędzie się to z okazji kolejnej już rocznicy radia w 2012 :) obecność obowiązkowa :) mogę tylko troszkę zdradzić :) .... że będzie świetna zabawa , tańce , dalmatyńska muzyka , festa całą noc , no i napoje różne różniste... :) :oops: :oops:

Niedługo to jeszcze dzisiaj ? bo nie wiem czy targać kompa obok do pokoju :wink:
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 30.07.2011 20:59

Adamie tu chodzi o grubszą sprawę :) .... ! zostaniecie poinformowani wszyscy ! Cała nasza radyjkowa rodzinka :) niech mi tylko ktoś nie przyjedzie....
Kejter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kejter » 30.07.2011 21:00

Adam.B napisał(a):Adamie tu chodzi o grubszą sprawę :) .... ! zostaniecie poinformowani wszyscy ! Cała nasza radyjkowa rodzinka :) niech mi tylko ktoś nie przyjedzie....

bo nie wiem czy targać kompa obok do pokoju :)
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 30.07.2011 21:02

twister07 napisał(a):
to dla Ciebie, na wzmocnienie

Dzięki, ale mocy u mnie nie brakuje, ale chęci doceniam i kłaniam się nisko
:P

Jola dasz radę, tak szybko nikt nie pada po wizycie tutaj
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 30.07.2011 21:04

Adam.B napisał(a):
WOW !!!!!!!!!!! BOMBA !!!!!!!!!!! :D

NA ZDROWIE !!!!!!!!!!!!!!! :D
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 30.07.2011 21:08

Adam.B napisał(a):Adamie tu chodzi o grubszą sprawę :) .... ! zostaniecie poinformowani wszyscy ! Cała nasza radyjkowa rodzinka :) niech mi tylko ktoś nie przyjedzie....

8O Adaś co Ty szykujesz?? :lol:
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 30.07.2011 21:12

twister07 napisał(a):

8O Adaś co Ty szykujesz?? :lol:

a Feste na live z okazji rocznicy :) tak rodzinka razem .. :D
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 30.07.2011 21:13

kaszubskiexpress napisał(a):

Jola dasz radę, tak szybko nikt nie pada po wizycie tutaj
kaszubskiexpress-ie po tutejszej wizycie i owszem.... nie :D
ale wiesz...nie o tę wizytę TUtaj mi chodzi .....ale wiem że dam radę....i tu i tam
:D

:oops: :D :oops: :D

;)

WASZE ZDROWIE!!!!!!!!!
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 30.07.2011 21:14

a ja mam pusty kufel ... :( :D :D
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 30.07.2011 21:18

twister07 napisał(a):.........
Aga :) w DD pytałam czy jeszcze na walizkach siedzisz ???? czy już na swoim i
echo!!! bo......... nadal nie wiem
:(
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 30.07.2011 21:20

Joleńko mogę prosić jeszcze jedno piwko :oops: . już ostatnie ..;)
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 30.07.2011 21:23

Jolanda napisał(a):
twister07 napisał(a):.........
Aga :) w DD pytałam czy jeszcze na walizkach siedzisz ???? czy już na swoim i
echo!!! bo......... nadal nie wiem
:(

na razie w zawieszeniu ;) mieszkanie się wykańcza, bo oczywiście są opóźnienia :/ na koniec sierpnia szykuję imprezkę :) zapraszam oczywiście :D:D:D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone