Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bar cro.pl 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 29.07.2011 23:02

Jurek napisał(a):Hej! Wojan, dobrze, że czuwasz :D może być dziś zejście! Dawno tak sie nie bawiłem! Festa!!!!

Jureczku - ktoś musi czuwać aby nie musiał ktoś ... :D

A tak z drugiej strony fajnie,że się w crobarze pojawiłeś po długiej nieobecności, bo przecież "pańskie oko konia tuczy" ... :D :D
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 29.07.2011 23:03

maslinka napisał(a):Mogę z Wami festować? :)

U mnie Dalmatinska Festa trwa - piję pyszne chorwackie winko z Żivogosce. Mocne jak pieron! :D :D :D

Pozdrav :papa:

A w Żivogosce mają wino?? Ja tam posmakowałem travaricy, rakiji, suszonych pomidorów, dżemu figowego.... i takie dwie laski też tam są!
fotograf123
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fotograf123 » 29.07.2011 23:03

Nie zapomne a jak bede miał tam neta jak 2 lata temu to się zamelduje ...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.07.2011 23:03

twister07 napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):
twister07 napisał(a):Damian spokojnie nadrobisz :)

K..wa kiedy? Rok temu sytuacja nie pozwoliła, a w tym roku noga! Aż się boję co będzie za rok :)

We wrześniu :D:D:D:D:D

Byłem raz w Cro na przełomie sierpnia i września. To jest takie przygnębiające jak plaże są puste, większość knajp zamkniętych, i te pustki na ulicach :cry: Powiedziałem, że więcej już tak nie chce, ale nigdy nie mów nigdy :wink:
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 29.07.2011 23:05

nóżki same chodzą:) !!!!!
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 29.07.2011 23:05

Serce w pasy napisał(a):
K..wa kiedy? Rok temu sytuacja nie pozwoliła, a w tym roku noga! Aż się boję co będzie za rok :)

Za rok będziemy na smutno popijać po przegranym EURO ... :lol: :lol:

No co ja piszę, przecież od urodzenia jestem optymistą :lol: :lol:
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 29.07.2011 23:06

fotograf123 napisał(a):Nie zapomne a jak bede miał tam neta jak 2 lata temu to się zamelduje ...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

fotograf ucałuj moją dalmaciję :)
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 29.07.2011 23:08

Jurek napisał(a):

U mnie Dalmatinska Festa trwa - piję pyszne chorwackie winko z Żivogosce. Mocne jak pieron! :D :D :D

A w Żivogosce mają wino?? Ja tam posmakowałem travaricy, rakiji, suszonych pomidorów, dżemu figowego.... i takie dwie laski też tam są!

Z laskami się spotkałam, znaczy z jedną - z Plumkiem. Nad campem Dole jest Żivogosce Strnj. Jest tam konoba, gdzie można dobrze zjeść i kupić pyszne wino, które dostało jakieś tam nagrody. Bardzo dobre w każdym razie!

Fotograf, szerokiej drogi! :D
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 29.07.2011 23:08

wojan napisał(a):
Jurek napisał(a):Hej! Wojan, dobrze, że czuwasz :D może być dziś zejście! Dawno tak sie nie bawiłem! Festa!!!!

Jureczku - ktoś musi czuwać aby nie musiał ktoś ... :D

A tak z drugiej strony fajnie,że się w crobarze pojawiłeś po długiej nieobecności, bo przecież "pańskie oko konia tuczy" ... :D :D

Ja zawsze czuwam! Rano! Wiedczór! Czasem w południe :oops: Zawsze podgladam :oops: To mi zostało z młodych lat :oops:
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 29.07.2011 23:10

Rodzinko ;)

Obrazek

zdróweczko :) , Maslinko zapraszamy na feste do radyjka :)
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 29.07.2011 23:11

maslinka napisał(a):
Jurek napisał(a):

Z laskami się spotkałam, znaczy z jedną - z Plumkiem. Nad campem Dole jest Żivogosce Strnj. Jest tam konoba, gdzie można dobrze zjeść i kupić pyszne wino, które dostało jakieś tam nagrody. Bardzo dobre w każdym razie!

Nie tylko wino, trochę w lewo i zajebistą pekę robią!!!!
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 29.07.2011 23:12

Jurek napisał(a):
maslinka napisał(a):
Jurek napisał(a):

Nie tylko wino, trochę w lewo i zajebistą pekę robią!!!!

Bardzo możliwe, że w tym samym miejscu :D
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 29.07.2011 23:13

[quote="Adam.B"]nóżki same chodzą:) !!!!![/quote
Dusza skacze idllija !!!
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 29.07.2011 23:17

Jurek napisał(a):
Ja zawsze czuwam! Rano! Wiedczór! Czasem w południe :oops: Zawsze podgladam :oops: To mi zostało z młodych lat :oops:

to dobrze, że przestałeś tylko podglądać a zacząłeś pisać :)
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 29.07.2011 23:17

Maslinka słuchasz Festy?:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone