Kejter napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Kejter napisał(a):Czego byście się napili ?
Ciemnego "tomislava"
Proszę.
Hvala
.png)
Kejter napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Kejter napisał(a):Czego byście się napili ?
Ciemnego "tomislava"
Proszę.
.png)
Kejter napisał(a):Wiesz, pochodziłem wczoraj tu i tam i niektórzy ludzie mówili żeby nadać Ci rangę prezesowej Baru, jako że aktualnie sami faceci to o prezesową musimy dbać prawda ?
.png)
BeJur napisał(a):Kejter napisał(a):Wiesz, pochodziłem wczoraj tu i tam i niektórzy ludzie mówili żeby nadać Ci rangę prezesowej Baru, jako że aktualnie sami faceci to o prezesową musimy dbać prawda ?
pozwól, że tego nie będę komentowała
i nie wierz we wszystko co ludzie mówią
.png)
BeJur napisał(a):Kejter napisał(a):aha, no i jeszcze jedno. Od koteczka to może ja dalej postoje i ani mi na myśl nie przyjdzie żeby głaskać
dotykać nie wolno! a Ty o głaskaniu............
widzę, że zadanie domowe odrobiłeś....
coś Ci chyba zależy na tym barze
.png)
BeJur napisał(a):Kejter napisał(a):Każdy kiedyś zaczynał, tak jak Ty kiedyś tak ja teraz
i tu byś się zdziwił
po prostu - przyszłam do baruani przez sekundę nie starałam się nikomu przypodobać
Kejter napisał(a):BeJur napisał(a):Kejter napisał(a):Każdy kiedyś zaczynał, tak jak Ty kiedyś tak ja teraz
i tu byś się zdziwił
po prostu - przyszłam do baruani przez sekundę nie starałam się nikomu przypodobać
wiem że przyszłaś, ja się nie staram nikomu przypodobać kto będzie chciał ten będzie ze mną rozmawiałA jak nie to trudno